Narnia Krónikái – A Hajnalvándor útja Teljes Film Magyarul【2010】[HD-Filmek]

Rating: 6.3
Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja Teljes Film Magyarul A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk. A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira. Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!

 • Kiadás: 2010-08-13
 • Termelés: Walden Media / Dune Entertainment / Fox 2000 Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2010-08-13
 • A film költségvetése:$155,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja
 • Műfaj: Kaland Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja teljes film

Néz Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja film

Directeur de film et équipage derrière Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

 • Michael Apted/Director
 • C. S. Lewis/Novel
 • Christopher Markus/Screenplay
 • Stephen McFeely/Screenplay
 • Michael Petroni/Screenplay
 • Andrew Adamson/Producer

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja – Filmszínészek és színésznő

 • Skandar Keynes/Edmund Prevensie
 • Georgie Henley/Lucy Pevensie
 • Ben Barnes/Caspian
 • Will Poulter/Eustace Scrubb
 • Simon Pegg/Reepicheep (Voice)
 • Gary Sweet/Lord Drinian

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja teljes film,néz Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja film online ingyen HD, Letöltés Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja teljes film 720p hd, Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja film online ingyen magyar szöveggel, watch Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja movie online full version, Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja full movie download

Hasonló kategóriában

7.1

Végtelen történet

Végtelen történet

Bastiannak nem könnyu az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyugözi Fantázia császárnojének története. Az uralkodóno egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. A császárno úgy érzi, országa addig van biztonságban, ameddig o él. Ahhoz azonban, hogy életben maradjon, szüksége van egy különleges, fantáziatlanság és reménytelen álmodozás elleni gyógyírra, s ezt a gyógyírt kell Atreju-nak elhoznia. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellos közepén.

7.7

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, hogy folytassa a tanulmányait. Nem sejti, hogy élete legnehezebb kihívása vár rá. A tizennégy éves Harrynek akaratán kívül és nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.

7.8

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

5.9

Percy Jackson: Szörnyek tengere

Percy Jackson: Szörnyek tengere

Az istenek köztünk járnak – és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot. Isteni lények és barátai társaságában ezúttal Hermész lázadó fia után nyomoz, aki a bűverejű Aranygyapjút akarja felhasználni az Olümposz leigázásához. A nyomok New Yorkba, majd onnan a tengerre vezetnek. Vad kalandok, csodák és izgalmak várnak a társaságra. Sosem tudják, mikor számíthatnak isteni beavatkozásra, és mikor kell a saját erejükben bízniuk. De egy biztos: a humorukat még a legváratlanabb helyzetben sem veszítik el.

CategoriesEgyéb kategória