A Felhők Fölött 3 Méterrel 2. – Téged Akarlak Teljes Film Magyarul【2012】[HD-Filmek]

Rating: 6.7
A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak

A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak

A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak Teljes Film Magyarul A nagy sikerű spanyol romantikus dráma “A felhők fölött 3 méterrel” című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem. Mikor visszaköltözik Barcelonába, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő maga is. Babi új életet kezdett, egy másik férfival jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal, Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével, vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival és együtt látja őt új vőlegényével összezavarodik és nem tudja mihez kezdjen az újra és újra feltörő érzelmeivel. A halott barát emléke és a két lány közti vívódás az őrület határára sodorják Hache-t, ezért egyre őrültebb kalandokba sodorja magát. El tudja felejteni Babit?

 • Kiadás: 2012-06-22
 • Termelés: Zeta Audiovisual /
 • Megjelenési dátum:ES 2012-06-22
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak
 • Műfaj: Dráma Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak teljes film

Néz A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak film

Directeur de film et équipage derrière A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak

 • Fernando González Molina/Director
 • Ramón Salazar/Screenplay
 • Federico Moccia/Novel

A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak – Filmszínészek és színésznő

 • Mario Casas/Hache
 • Clara Lago/Gin
 • María Valverde/Babi
 • Álvaro Cervantes/Pollo
 • Diego Martín/Alejandro
 • Marina Salas/Katina

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak teljes film,néz A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak film online ingyen HD, Letöltés A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak teljes film 720p hd, A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak film online ingyen magyar szöveggel, watch A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak movie online full version, A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak full movie download

Hasonló kategóriában

7.4

A felhők fölött három méterrel

A felhők fölött három méterrel

A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hache ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A két fiatal megtapasztalja az igazi szerelem érzését.

7.2

Minden, minden

Minden, minden

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra. Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek… még ha mindent el is veszíthetnek.

6.8

Komfortos mennyország

Komfortos mennyország

A tizennégy éves Susie egy napon nem érkezik haza az iskolából. Ahogy telik-múlik az idő a Salmon család aggódni kezd a legidősebb lányuk miatt, aki nem szokott kimaradni ilyen sokáig. Kétségbeesve keresni kezdik, de nem találják. A rendőrség kinyomozza, hogy Susie gyilkosság áldozata lett, ám a tettest nem sikerül elfogni. Közben kiderül, hogy a kislány a föld és a mennyország között van, onnan tekint le a családjára, melyben mindenki a maga módján próbálja feldolgozni a tragédiát. Jól ismeri a gyilkosát is, aki sokkal közelebb van hozzájuk, mint azt bárki gondolná.

CategoriesEgyéb kategória