A Rettegés Háza Teljes Film Magyarul【1979】[HD-Filmek]

Rating: 6.3
A rettegés háza

A rettegés háza

A rettegés háza Teljes Film Magyarul A Jay Anson író által magáénak vallott valós történeten alapuló Rettegés Háza című film egy Long Island tengerpartján elhelyezkedő nagy házról szól, ahova három gyermekével beköltözik George és Kathy Lutz, a fiatal házaspár, abban a reményben, hogy álmaik házát találták meg, az álom azonban rettegéssé válik.

 • Kiadás: 1979-07-26
 • Termelés: American International Pictures (AIP) /
 • Megjelenési dátum:US 1979-07-26
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A rettegés háza
 • Műfaj: Dráma Horror Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A rettegés háza teljes film

Néz A rettegés háza Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A rettegés háza film

Directeur de film et équipage derrière A rettegés háza

 • Stuart Rosenberg/Director
 • Jay Anson/Novel
 • Sandor Stern/Screenplay
 • Samuel Z. Arkoff/Executive Producer
 • Elliot Geisinger/Producer
 • Ronald Saland/Producer

A rettegés háza – Filmszínészek és színésznő

 • James Brolin/George Lutz
 • Margot Kidder/Kathy Lutz
 • Rod Steiger/Father Delaney
 • Don Stroud/Father Richard Bolen
 • Murray Hamilton/Father Ryan
 • John Larch/Farther Nuncio

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A rettegés háza teljes film,néz A rettegés háza film online ingyen HD, Letöltés A rettegés háza teljes film 720p hd, A rettegés háza film online ingyen magyar szöveggel, watch A rettegés háza movie online full version, A rettegés háza full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

A kör

A kör

Csak egy újabb nagyvárosi legendának tűnt – egy videokazetta, amin rémálomszerű képek vannak, és miután megnézed csörög a telefon, és valaki azt mondja, hogy hét nap múlva meghalsz. Rachel Kelle újságírónő természetesen szkeptikusan viszonyult a sztorihoz, amíg négy tinédzser meg nem halt ugyanabban az időpontban – pontosan egy héttel azután, hogy megnézték a videót. Rachelen úrrá lesz oknyomozói kíváncsisága, ráveti magát az ügyre, felkutatja a kazettát és megnézi. És megcsörren a telefon. Rachel kétségbeesésében barátja, Noah segítségét kéri, hogy megmentse saját és kisfia életét. Pontosan hét napjuk van, hogy megfejtsék “A KÖR” rejtélyét.

6.6

Insidious: A gonosz háza

Insidious: A gonosz háza

Gyilkosság történt. Egy fiatalembert egy médium megölésével vádolnak. Pedig a háttérben egészen más rejtőzik és az sokkal borzasztóbb egyetlen halálnál. Az igazi gonoszt sosem fogja el a rendőrség, hiszen az láthatatlan és egy olyan világból érkezik, amelyet nem ismerhetünk meg sosem.A gyanúsított felesége, Renai hazaköltözik és otthon még különösebb meglepetések várják, néha egy fehér ruhás, idegen asszony üldögél a szobájában. Pár barátjával együtt nyomozni kezd. Egyre különösebb helyekre jut, egyre furcsább, misztikusabb világokba nyer bepillantást. Ám a mágia eszközei kevésnek bizonyulnak, hamarosan két világ csap össze a szemük előtt és talán ők lesznek az első áldozatok.

6.1

A rettegés háza

A rettegés háza

Szörnyű bűntény történt 1974-ben a Long Island-i Amityville-ben: meggyilkolták az Ocean Avenue 112. szám alatti házban lakó családot. Kiderült, hogy Ronald Defeo végzett a szüleivel és a négy testvérével. Azt állította, hogy a házból hallható “hangok” sarkallták arra, hogy elkövesse a gyilkosságokat. Egy évvel késõbb a Lutz házaspár költözik a házba a gyerekeivel, abban a boldog hitben, hogy megtalálták álmaik otthonát. Ám hamarosan bizarr és megmagyarázhatatlan dolgok történnek, jelezve a még mindig ott ólálkodó Gonosz jelenlétét.

5.8

Szellemek háza

Szellemek háza

A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll. A házat Sarah Winchester, a Winchester vagyon örököse, a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan. Hét szinten szobák százait rejtik a zegzugos és furfangos folyosók, de a ház nem neki, az unokahúgának, vagy bármely más élő embereknek épül. Az özvegy bosszúszomjas szellemek százainak építteti a semmihez nem hasonlítható épületet, mert úgy hiszi, hogy a Winchesterrel meggyilkolt emberek szellemei akarnak leszámolni vele saját, erőszakos haláluk miatt.

CategoriesEgyéb kategória