Charlie és A Csokigyár Teljes Film Magyarul【2005】[HD-Filmek]

Rating: 6.9
Charlie és a csokigyár

Charlie és a csokigyár

Charlie és a csokigyár Teljes Film Magyarul A csokigyár, amelyről a szegény családban élő Charlie álmodik, borzasztóan titokzatos. Tizenöt éve senki nem látott egyetlen munkást se bemenni, se kijönni, nem látták a csokoládégyáros Willy Wonkát, csak az irtózatos mennyiségű csoki áramlik ki a gyárból. Azután fantasztikus hír röppen világgá: Willy Wonka bejelenti, hogy kinyitja gyára kapuit az öt szerencsés nyertes előtt, aki egy-egy aranyjegyet talál csokoládéja csomagolópapírjában. Charlie is a kevés kiválasztott közé kerül. Találkoznak a titokzatos férfival és arra is fény derül, mi a látogatás megszervezésének igazi célja.

 • Kiadás: 2005-07-13
 • Termelés: Village Roadshow Pictures / The Zanuck Company / Tim Burton Productions / Theobald Film Productions / Warner Bros. Pictures / Plan B Entertainment /
 • Megjelenési dátum:AU 2005-07-13
 • A film költségvetése:$150,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Charlie és a csokigyár
 • Műfaj: Kaland Vígjáték Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Charlie és a csokigyár teljes film

Néz Charlie és a csokigyár Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Charlie és a csokigyár film

Directeur de film et équipage derrière Charlie és a csokigyár

 • Tim Burton/Director
 • Richard D. Zanuck/Producer
 • Brad Grey/Producer
 • Roald Dahl/Author
 • John August/Screenplay
 • Philippe Rousselot/Director of Photography

Charlie és a csokigyár – Filmszínészek és színésznő

 • Freddie Highmore/Charlie Bucket
 • Johnny Depp/Willy Wonka
 • David Kelly/Grandpa Joe
 • Helena Bonham Carter/Mrs. Bucket
 • Noah Taylor/Mr. Bucket
 • Missi Pyle/Mrs. Beauregard

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Charlie és a csokigyár teljes film,néz Charlie és a csokigyár film online ingyen HD, Letöltés Charlie és a csokigyár teljes film 720p hd, Charlie és a csokigyár film online ingyen magyar szöveggel, watch Charlie és a csokigyár movie online full version, Charlie és a csokigyár full movie download

Hasonló kategóriában

7.5

Willy Wonka és a csokoládégyár

Willy Wonka és a csokoládégyár

Az egész világ meglepődik, amikor a híres csokigyáros, Willy Wonka sok éves rejtegetés után kihirdeti: öt szerencsés kiválasztott körülnézhet a gyárában, meglesheti híres csokoládéinak titkát, és mindezek tetejébe élete végéig ingyenes ellátást kap a Wonka termékekből. Senki sem szeretné jobban ezt a díjat, mint az ifjú Charlie, de a családja túl szegény ahhoz, hogy a drága Wonka csokikból vásároljon, márpedig így semmi esélye, hogy egyhez hozzájusson abból az öt csokiba rejtett aranytallérból, mely a belépést jelentené. Ám a mozi világában éppen az a csodálatos, hogy minden megtörténhet.

6.7

Neveletlen hercegnő

Neveletlen hercegnő

Mia, mint a kamaszlányok általában, arról ábrándozik, hogy siker és csillogás veszi körül. Álma valóra válik, amikor egy nap meglátogatja sosem látott nagyanyja. A hölgy kicsit kilóg a San Franciscó-i környezetből: ugyanis ő Genovia királynője, és azért jött, hogy unokájának átadja a trónt. Míg a szigorú nagymama a királynőhöz méltó viselkedésre próbálja nevelni a makrancos kamaszlányt, Mia egyre kevésbé szeretne királynő lenni. Ahhoz ugyanis itt kéne hagynia barátnőjét, az iskolát, kedvenc Ford Mustangját és persze egy fiút, akivel kapcsolatban szintén titkos álmai vannak.

7.1

Végtelen történet

Végtelen történet

Bastiannak nem könnyu az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyugözi Fantázia császárnojének története. Az uralkodóno egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. A császárno úgy érzi, országa addig van biztonságban, ameddig o él. Ahhoz azonban, hogy életben maradjon, szüksége van egy különleges, fantáziatlanság és reménytelen álmodozás elleni gyógyírra, s ezt a gyógyírt kell Atreju-nak elhoznia. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellos közepén.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

CategoriesEgyéb kategória