Sárga Tengeralattjáró Teljes Film Magyarul【1968】[HD-Filmek]

Rating: 7.2
Sárga tengeralattjáró

Sárga tengeralattjáró

Sárga tengeralattjáró Teljes Film Magyarul Egyszer volt (vagy talán kétszer), hol nem volt (hol meg igen) egy földi paradicsom, Borsország, ahol mindenki boldogan élt, amíg meg nem halt. Vagy legalábbis addig, amíg a kék mufurcok hadat nem üzentek a boldogság és a zene országa ellen és harcba nem küldték seregeiket a vészjósló Repülő Kesztyű vezetésével, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy lerombolják mindazt, ami jó és szép… Itt már csak John, Paul, George és Ringo segíthet. Vicceikkel, dalaikkal és egy sárga tengeralattjáróval felszerelkezve a négyes fogat elindul, hogy a zene győzedelmeskedhessen a kékség gonosz erői felett!

 • Kiadás: 1968-07-17
 • Termelés: United Artists / Apple Corps / King Features Production /
 • Megjelenési dátum:GB 1968-07-17
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Sárga tengeralattjáró
 • Műfaj: Fantasy Zenei Animációs Családi Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Sárga tengeralattjáró teljes film

Néz Sárga tengeralattjáró Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Sárga tengeralattjáró film

Directeur de film et équipage derrière Sárga tengeralattjáró

 • George Dunning/Director
 • Al Brodax/Screenplay
 • Jack Mendelsohn/Screenplay
 • Lee Minoff/Screenplay
 • Erich Segal/Screenplay
 • John Williams/Director of Photography

Sárga tengeralattjáró – Filmszínészek és színésznő

 • Paul Angelis/Chief Blue Meanie/George/Ringo (voice)
 • John Clive/John (voice)
 • Geoffrey Hughes/Paul (voice)
 • Peter Batten/George (uncredited, voicing only first half of film)
 • Dick Emery/Jeremy Hilary Boob, Ph.D. – Nowhere Man/Lord Mayor/Max (voice)
 • Lance Percival/Old Fred (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Sárga tengeralattjáró teljes film,néz Sárga tengeralattjáró film online ingyen HD, Letöltés Sárga tengeralattjáró teljes film 720p hd, Sárga tengeralattjáró film online ingyen magyar szöveggel, watch Sárga tengeralattjáró movie online full version, Sárga tengeralattjáró full movie download

Hasonló kategóriában

7.5

Majdnem híres

Majdnem híres

Egy 15 éves rockrajongó srácot, aki egy helyi zenei újság számára írogat, felkéri a nagytekintélyű Rolling Stone magazin, hogy csatlakozzon a Stillwater együtteshez, és írja meg a koncertturné részleteit. A srác szerencséjére, a szerkesztő sosem találkozott vele: telefonon adta a megbízást. Ő tehát egy időre eltűnik édesanyja féltő szeme elől, és fejest ugrik a nagybetűs életbe. Ettől kezdve csak az utazás, a koncertek és az együttes mellől elmaradhatatlan rajongó lányok érdeklik. Figyel, csodálkozik és tanul.

7.7

The Blues Brothers - A blues testvérek

The Blues Brothers – A blues testvérek

Jake és Elwood Blues a két fehér csirkefogó él-hal a blues zenéért. A fekete öltönyös, fekete kalapos, sötét napszemüveges duó életében eljött a pillanat, hogy minden bűnük megbocsátást nyerjen. Megtudják, hogy le akarják bontani az árvaházat, ahol ők is nevelkedtek. Mary nővér hiába fohászkodik Istenhez, itt már csak egy köteg dollár segíthet. A Blues-fivérek elhatározzák, hogy összetrombitálják a régi bandájukat. Azután néhány fellépéssel elég pénzt szereznek ahhoz, hogy segíteni tudjanak a nővérnek. A dolgok azonban nem egészen úgy alakulnak, ahogy kellene.

5.6

Alvin és a mókusok

Alvin és a mókusok

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok – a fával együtt – hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.

6.5

A lankadatlan - A Dewey Cox sztori

A lankadatlan – A Dewey Cox sztori

Dewey Cox a zenetörténet legtökösebb rockere, akinek a dalait egy egész nemzet hallgatta. Pályafutása alatt három feleséget fogyasztott el és négyszáztizenegy nõvel bújt ágyba, de igazán csak egyet szeretett. Összesen harminchat gyereke született, közülük tizennégy házasságon kívül. A szex és a gyerekcsinálás mellett kipróbált minden piát és létezõ kábítószert, mégis valóságos nemzeti hõs lett. A zene volt ugyanis a mindene. Dewey Cox a tehetségének köszönhette, hogy egy kis vidéki senkibõl Amerika egyik legnagyobb rocksztárjává emelkedett.

CategoriesEgyéb kategória