Jimmy Neutron, A Csodagyerek Teljes Film Magyarul【2001】[HD-Filmek]

Rating: 5.6
Jimmy Neutron, a csodagyerek

Jimmy Neutron, a csodagyerek

Jimmy Neutron, a csodagyerek Teljes Film Magyarul Jimmy Neutron igazi zseni, aki elképesztő találmányaival nem hagyja az egyhangúságba süllyedni a környezetét. Legújabb ötlete az, hogy földönkívüli pályára állított kenyérpirítója segítségével kapcsolatot létesítsen egy idegen civilizációval. De műholdját befogják a marslakók, és az éj leple alatt elrabolják az összes szülőt Jimmy kisvárosából. Az árván maradt gyerekek nem keserednek el, hiszen Jimmyt nem lehet zavarba ejteni: pillanatok alatt összebarkácsolja szupermodern űrhadiflottáját az új vidámpark járműveiből, hogy így induljon el Goddard kutyával, Carllal és az összes retroville-i sráccal együtt a csillagok közé felvenni a harcot a gaz földön kívüliekkel, akik eledelnek szánják szegény apukákat és anyukákat.

 • Kiadás: 2001-12-21
 • Termelés: Nickelodeon Movies / Universal Cartoon Studios / Paramount Animation /
 • Megjelenési dátum:US 2001-12-21
 • A film költségvetése:$25,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy Neutron, a csodagyerek
 • Műfaj: Akció Kaland Animációs Vígjáték Családi Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Jimmy Neutron, a csodagyerek teljes film

Néz Jimmy Neutron, a csodagyerek Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Jimmy Neutron, a csodagyerek film

Directeur de film et équipage derrière Jimmy Neutron, a csodagyerek

 • John A. Davis/Director
 • John A. Davis/Screenplay
 • Steve Oedekerk/Screenplay
 • David N. Weiss/Screenplay
 • Keith Alcorn/Executive Producer
 • John A. Davis/Producer

Jimmy Neutron, a csodagyerek – Filmszínészek és színésznő

 • Debi Derryberry/James ‘Jimmy’ Isaac Neutron (voice)
 • Megan Cavanagh/Judy Neutron (voice) / VOX (voice)
 • Mark DeCarlo/Hugh Neutron (voice)
 • Jeffrey Garcia/Sheen Estevez (voice)
 • Patrick Stewart/King Goobot V (voice)
 • Martin Short/Ooblar (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Jimmy Neutron, a csodagyerek teljes film,néz Jimmy Neutron, a csodagyerek film online ingyen HD, Letöltés Jimmy Neutron, a csodagyerek teljes film 720p hd, Jimmy Neutron, a csodagyerek film online ingyen magyar szöveggel, watch Jimmy Neutron, a csodagyerek movie online full version, Jimmy Neutron, a csodagyerek full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

A függetlenség napja

A függetlenség napja

Az Egyesült Államok nyomkövető rendszerei 550 km átmérőjű, gigantikus űrhajó közeledtét jelzik. A tévéhíradók a világ legnagyobb városai fölött lebegő óriási űrhajókról tudósítanak. Másnap az elnököt biztonságos helyre menekítik. A Washington D.C.-t ért támadást követően az egész országban úrrá lesz a káosz. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy az idegenek célja a Föld totális megsemmisítése. A világ összes hadserege készen áll, hogy felvegye a harcot a gonosz betolakodókkal szemben.

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

5.5

Cowboyok és űrlények

Cowboyok és űrlények

1873, Arizona. Egy idegen támolyog be a sivatagi kisvárosba, Absolutionba, és semmire nem emlékszik a múltjából. Az egyetlen nyom egy rejtélyes bilincs az egyik csuklóján. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói nem szívlelik az idegeneket, és senki meg sem mozdul, amíg nem kap erre parancsot a vasöklű Dolarhyde ezredestől. Ez a város félelemben él. Ám Absolution hamarosan olyan félelmet fog érezni, melyet fel sem tud fogni, mert a várost égi fosztogatók támadják meg. És hirtelen a megvetett idegen lesz az egyetlen reményük. A revolverhős lassacskán emlékezni kezd, ki is ő, honnét jött, és rájön, hogy a birtokában van egy titoknak, amely esélyt adhat a városnak a földön kívüliek ellen.

6.7

Galaxis útikalauz stopposoknak

Galaxis útikalauz stopposoknak

Arthur Dentnek rossz napja van. A házát egy gyorsforgalmi út építése miatt lerombolják, megtudja, hogy a legjobb barátja egy másik bolygóról jött és mindennek tetejébe a Földet egy hiperbekötőút építése miatt néhány percen belül megsemmisítik. Dent a legjobb barátja, Ford Perfect segítségével az utolsó pillanatban lelép egy űrhajóval és ezzel kezdetét veszi a fantasztikus űrodüsszea. Űrbéli kalandjai során Dent nagy hasznát veszi a Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvnek, amely minden tudás és bölcsesség tárháza.

CategoriesEgyéb kategória