The Invisible Ones Teljes Film Magyarul【2012】[HD-Filmek]

Rating: 6.9
The Invisible Ones

The Invisible Ones

The Invisible Ones Teljes Film Magyarul

  • Kiadás: 2012-11-28
  • Termelés:
  • Megjelenési dátum:FR 2012-11-28
  • A film költségvetése:$0.00
  • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/The Invisible Ones
  • Műfaj: Romantikus Dokumentum

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz The Invisible Ones teljes film

Néz The Invisible Ones Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek The Invisible Ones film

Directeur de film et équipage derrière The Invisible Ones

  • Sébastien Lifshitz/Director

The Invisible Ones – Filmszínészek és színésznő

  • Thérèse Clerc/Herself

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:The Invisible Ones teljes film,néz The Invisible Ones film online ingyen HD, Letöltés The Invisible Ones teljes film 720p hd, The Invisible Ones film online ingyen magyar szöveggel, watch The Invisible Ones movie online full version, The Invisible Ones full movie download

Hasonló kategóriában

8.2

Kszi, Simon

Kszi, Simon

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

6.1

Below Her Mouth

Below Her Mouth

Egy váratlan viszony gyorsan kezelhetetlenné válik, ugyanis a két nő közötti kapcsolat örökre megváltoztatja mindkettőjüket.

7.4

Carol

Carol

Az ötvenes évek gazdasági fellendülése idején a húszas éveiben járó Therese Manhattan egyik nagyáruházában dolgozik eladóként, és naphosszat a jobb életről, és a szerelemről álmodozik. Egy nap találkozik a jómódú Carollal, aki kihűlt házasságában vergődik, és amit talán csak kislánya iránti imádata tart egyben. A két nő között rögtön szikrázni kezd a levegő, és kezdetben ártatlannak induló találkozásuk az érzelmek hatására gyorsan elmélyül. Carol féltékeny és továbbra is szerelmes férje meg akarja kérdőjelezni a nő anyai rátermettségét, valamint erkölcsösségét. Később pedig további, mélyre elásott titok is felszínre kerül a múltból.

7.1

Adèle élete – 1-2. fejezet

Adèle élete – 1-2. fejezet

Az Adéle élete 1-2. fejezet két lány szerelméről szól, pikáns, explicit testiséggel fűszerezve. A 15 éves középiskolás Adéle tanár szeretne lenni, ám élete egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul, amikor találkozik Emmával, egy közeli főiskola kékhajú diáklányával. A két lány szenvedélyes viszonyba kezd egymással. Abdellatif Kechiche az Adéle élete 1-2. fejezet első felében követi az eredeti képregény történetét, ám filmjébe szerzői társadalomkritikai gondolatait is beleszövi.

CategoriesEgyéb kategória