It’s The Great Pumpkin, Charlie Brown Teljes Film Magyarul【1966】[HD-Filmek]

Rating: 7.2
It's the Great Pumpkin, Charlie Brown

It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown

It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 1966-10-27
 • Termelés: Warner Home Video /
 • Megjelenési dátum:US 1966-10-27
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown
 • Műfaj: Családi Animációs TV film

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown teljes film

Néz It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown film

Directeur de film et équipage derrière It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown

 • Bill Melendez/Director
 • Charles M. Schulz/Writer

It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown – Filmszínészek és színésznő

 • Christopher Shea/Linus Van Pelt
 • Sally Dryer/Lucy Van Pelt
 • Kathy Steinberg/Sally Brown
 • Ann Altieri/Frieda / Violet
 • Gail DeFaria/Pigpen
 • Lisa DeFaria/Patty

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown teljes film,néz It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown film online ingyen HD, Letöltés It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown teljes film 720p hd, It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown film online ingyen magyar szöveggel, watch It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown movie online full version, It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

6.8

Karácsonyi ének

Karácsonyi ének

Az 1800-as évek Londonja, karácsony idején. Az ünnep iránt semmilyen kötődést sem érez Ebenezer Scrooge, a kapzsi és szívtelen öregember. Egész életében csak a pénz érdekelte, az érzelmekre, az emberi kapcsolatokra nem pazarolt időt. Ám ez a karácsony más, mint a többi. Scrooge-ot meglátogatja a múlt, a jelen és a jövő karácsony szelleme, akik magukkal viszik egy időutazásra. Szembesítik addigi kiábrándító életével, érzéketlenségével és hamarosan bekövetkező halálával. A fösvény és mogorva vénember kap egy utolsó lehetőséget, hogy átértékelje az életét, és nemcsak a saját, hanem környezete sorsát is megváltoztassa. (port.hu)

5.7

Hull a pelyhes

Hull a pelyhes

Howard Langstonnak (Arnold Schwarzenegger), az elfoglalt üzletembernek nem marad ideje feleségére és kisfiára, Jamie-re. A szomszéd gyerek bezzeg igazi rénszarvast kap az apukájától, így Langston úgy dönt, hogy minden erejét latba veti és ha törik, ha szakad, megszerzi fiának minden gyerek aktuális álmát, Turbo Mant. Alaposan össze kell szednie magát, ha valóban teljesíteni akarja ezt a látszólag egyszerű kívánságot, mert ez a gyerekcsoda már hetek óta hiánycikk és mire a mindenre elszánt Howard végre talál egy elfeledett példányt, addigra már-már vérre menő harcot kell vívnia egy mindenre elszánt postással, aki szintén a kisfiának akar örömet szerezni. S miközben hősünk elkeseredett küzdelmet folytat az idővel, a kedves szomszéd csendben elfoglalja otthon Howard helyét.

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

CategoriesEgyéb kategória