How The Grinch Stole Christmas! Teljes Film Magyarul【1966】[HD-Filmek]

Rating: 7.4
How the Grinch Stole Christmas!

How the Grinch Stole Christmas!

How the Grinch Stole Christmas! Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 1966-12-18
 • Termelés: The Cat in the Hat Productions / MGM Television /
 • Megjelenési dátum:US 1966-12-18
 • A film költségvetése:$315,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/How the Grinch Stole Christmas!
 • Műfaj: Animációs Családi Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz How the Grinch Stole Christmas! teljes film

Néz How the Grinch Stole Christmas! Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek How the Grinch Stole Christmas! film

Directeur de film et équipage derrière How the Grinch Stole Christmas!

 • Chuck Jones/Director
 • Ben Washam/Director
 • Dr. Seuss/Writer
 • Irv Spector/Writer
 • Bob Ogle/Writer
 • Ted Geisel/Producer

How the Grinch Stole Christmas! – Filmszínészek és színésznő

 • Boris Karloff/Narrator / The Grinch (voice)
 • June Foray/Cindy Lou Who (voice) (uncredited)
 • Thurl Ravenscroft/Singer ‘You’re a Mean One, Mr. Grinch’ (voice) (uncredited)
 • Dal McKennon/Max (voice) (uncredited)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:How the Grinch Stole Christmas! teljes film,néz How the Grinch Stole Christmas! film online ingyen HD, Letöltés How the Grinch Stole Christmas! teljes film 720p hd, How the Grinch Stole Christmas! film online ingyen magyar szöveggel, watch How the Grinch Stole Christmas! movie online full version, How the Grinch Stole Christmas! full movie download

Hasonló kategóriában

5.5

Télbratyó

Télbratyó

A megkeseredett Fred Claus (Vince Vaughn), aki egész életében testvére, Nick, a Télapó (Paul Giamatti) árnyékában élt, ötvenezer dollárt próbál legombolni a tesóról. Télapó azonban bekeményít, és cserébe arra kötelezi Fredet, hogy pár napig dolgozzon neki. Az időzítés nem a legszerencsésebb, a minisztérium ugyanis a Télapó nyakára küldi Clyde-ot (Kevin Spacey), hogy a hatékonyságot vizsgálja. Csak három hiba, és a Télapó a manóival együtt ki van rúgva.

7

Szörnyecskék

Szörnyecskék

Ne érje nedvesség a testét! Tartsd távol az éles fénytől! De ami a legfontosabb: hiába sír, hiába könyörög, soha, de soha ne etesd meg éjfél után! Ezeket a jótanácsokat kapja Billy legújabb kis háziállatához, a plüssmacihoz hasonlatos Gizmóhoz. Sajnos a fiú sorra megszegi a szabályokat és ez végzetes következményekkel jár. A víz hatására a kis Gizmó szaporodni kezd, az éjfél utáni lakmározás során pedig gonosz szörnyecskékké alakulnak az utódok, akik elindulnak, hogy feldúlják a kisváros nyugalmát. Útközben az uszodába is betérnek, ahonnan már ezrével özönlenek elő.

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

5.9

Percy Jackson: Szörnyek tengere

Percy Jackson: Szörnyek tengere

Az istenek köztünk járnak – és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot.

CategoriesEgyéb kategória