A Lego-kaland Teljes Film Magyarul【2014】[HD-Filmek]

Rating: 7.4
A Lego-kaland

A Lego-kaland

A Lego-kaland Teljes Film Magyarul Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges figurák egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket… majd meglátjuk hova. Annyi biztos: a kettős életet élő Lord Biznisz az elveszejtésükre tör, Emmet pedig Vitruvius, a bölcs öreg, egy vad Lego-lány, Batman és még néhány furcsa fickó oldalán, gyorsan alakuló járgányok és könnyen átépíthető világok között harcol – de alig érti, mi zajlik körülötte.

 • Kiadás: 2014-02-06
 • Termelés: Lin Pictures / Village Roadshow Pictures / DC Comics / Warner Bros. Animation / LEGO / Animal Logic / Warner Animation Group / RatPac-Dune Entertainment / Vertigo Entertainment / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2014-02-06
 • A film költségvetése:$60,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Lego-kaland
 • Műfaj: Kaland Animációs Vígjáték Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Lego-kaland teljes film

Néz A Lego-kaland Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Lego-kaland film

Directeur de film et équipage derrière A Lego-kaland

 • Phil Lord/Director
 • Phil Lord/Screenplay
 • Roy Lee/Producer
 • Dan Lin/Producer
 • Christopher Miller/Screenplay
 • Mark Mothersbaugh/Original Music Composer

A Lego-kaland – Filmszínészek és színésznő

 • Chris Pratt/Emmet Brickowski (voice)
 • Will Ferrell/Lord Business / President Business / The Man Upstairs (voice)
 • Elizabeth Banks/Lucy “Wyldstyle” (voice)
 • Will Arnett/Bruce Wayne / Batman (voice)
 • Nick Offerman/MetalBeard (voice)
 • Alison Brie/Princess Unikitty (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Lego-kaland teljes film,néz A Lego-kaland film online ingyen HD, Letöltés A Lego-kaland teljes film 720p hd, A Lego-kaland film online ingyen magyar szöveggel, watch A Lego-kaland movie online full version, A Lego-kaland full movie download

Hasonló kategóriában

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

CategoriesEgyéb kategória