Allan Quatermain és A Koponyák Temploma Teljes Film Magyarul【2008】[HD-Filmek]

Rating: 3.5
Allan Quatermain és a Koponyák temploma

Allan Quatermain és a Koponyák temploma

Allan Quatermain és a Koponyák temploma Teljes Film Magyarul Allan Quatermain (Sean Cameron Michael) profi kalandor. Amikor értesül arról, hogy expedíció indul Salamon király elveszettnek hitt kincsének megtalálása céljából, az elsők között jelentkezik a szerveződő csapat kötelékébe. A kincs birtokában nagyon gazdag ember válhat belőle így a veszélyekkel nem törődve veti bele magát a dzsungelbe és halált megvető bátorsággal száll szembe azokkal, akik megpróbálják megakadályozni célja elérésében.

 • Kiadás: 2008-04-29
 • Termelés: The Asylum /
 • Megjelenési dátum:US 2008-04-29
 • A film költségvetése:$50,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Allan Quatermain és a Koponyák temploma
 • Műfaj: Romantikus Kaland Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Allan Quatermain és a Koponyák temploma teljes film

Néz Allan Quatermain és a Koponyák temploma Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Allan Quatermain és a Koponyák temploma film

Directeur de film et équipage derrière Allan Quatermain és a Koponyák temploma

 • Mark Atkins/Director
 • David Michael Latt/Writer
 • H. Rider Haggard/Novel

Allan Quatermain és a Koponyák temploma – Filmszínészek és színésznő

 • Sean Cameron Michael/Allan Quatermain
 • Christopher Adamson/Hartford
 • Natalie Stone/Lady Anna
 • Daniel Bonjour/Sir Henry Curtis
 • Wittly Jourdan/Umbopa
 • Nick Everhart/Neville Heresford

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Allan Quatermain és a Koponyák temploma teljes film,néz Allan Quatermain és a Koponyák temploma film online ingyen HD, Letöltés Allan Quatermain és a Koponyák temploma teljes film 720p hd, Allan Quatermain és a Koponyák temploma film online ingyen magyar szöveggel, watch Allan Quatermain és a Koponyák temploma movie online full version, Allan Quatermain és a Koponyák temploma full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

Invictus - A legyőzhetetlen

Invictus – A legyőzhetetlen

A polgárjogi aktivista Nelson Mandela 27 évet töltött a dél-afrikai börtönökben. Az apartheid rendszer bukása után ő lesz az ország első fekete bőrű elnöke. A feketék és a fehérek további szembenállása helyett hitet tesz a béke mellett, és megpróbálja összefogni a nemzetet. Kapóra jön ehhez a közelgő rögbi világbajnokság. Az elnök meghívja a csapatkapitányt, Francois Pienaart, és arra kéri, tegyenek meg mindent a győzelem érdekében. És a csapat véghezviszi a lehetetlent, beverekszi magát az 1995-ös világbajnokság döntőjébe, fekete és fehér egy emberként szurkol a sikerért.

7.8

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban. A Biblia legendás ereklyéjét, a frigyládát keresik, amiben Mózes kőtáblái találhatók a tízparancsolattal. A mítosz szerint ugyanis legyőzhetetlenné válik, aki a ládát birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat megbízza Indiana Jones-t, hogy előzze meg a nácikat. A kalandvágyó professzor Egyiptomba utazik, ahol elkeseredett harc bontakozik ki a frigyládáért.

7.2

Indiana Jones és a végzet temploma

Indiana Jones és a végzet temploma

Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.

6.5

A nemzet aranya

A nemzet aranya

Benjamin Franklin Gates archeológus – családja hét korábbi generációjához hasonlóan – egy különös kincs megtalálására szenteli életét. A Gates család titkos legendája úgy tartja, hogy George Washington, Thomas Jefferson és Benjamin Franklin Amerika Függetlenségi háborúja idején egy jelentős arany-tartalékot rejtett el “szűkösebb napokra”, és az arany rejtekhelyéhez az Alkotmány, valamint a Függetlenségi Nyilatkozat eredeti példányaiban található titkos utalások vezetnek el. Gates-nek nincs semmilyen kézzelfogható bizonyítéka arra, hogy a legendának bármilyen valóságalapja lenne, mégis teljes erőbedobással fog hozzá a titkos kód feltöréséhez és a kincs megtalálásához. Hamarosan azonban mások is értesülnek a kincsről, és megindul a hajtóvadászat.

CategoriesEgyéb kategória