Elátkozott Ella Teljes Film Magyarul【2004】[HD-Filmek]

Rating: 6.2
Elátkozott Ella

Elátkozott Ella

Elátkozott Ella Teljes Film Magyarul Születése napján Lucinda alaposan kitol Ellával. Csupa kedvességből elvarázsolja, ezért engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral.

 • Kiadás: 2004-04-09
 • Termelés: World 2000 Entertainment / Enchanted Productions /
 • Megjelenési dátum:IE 2004-04-09
 • A film költségvetése:$31,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Elátkozott Ella
 • Műfaj: Családi Fantasy Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Elátkozott Ella teljes film

Néz Elátkozott Ella Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Elátkozott Ella film

Directeur de film et équipage derrière Elátkozott Ella

 • Tommy O’Haver/Director
 • Laurie Craig/Screenplay
 • Karen McCullah Lutz/Screenplay
 • Kirsten Smith/Screenplay
 • Jennifer Heath/Screenplay
 • Michele J. Wolff/Screenplay

Elátkozott Ella – Filmszínészek és színésznő

 • Anne Hathaway/Ella of Frell
 • Hugh Dancy/Prince “Char” Charmont
 • Cary Elwes/King Edgar
 • Vivica A. Fox/Lucinda
 • Joanna Lumley/Dame Olga
 • Jimi Mistry/Benny

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Elátkozott Ella teljes film,néz Elátkozott Ella film online ingyen HD, Letöltés Elátkozott Ella teljes film 720p hd, Elátkozott Ella film online ingyen magyar szöveggel, watch Elátkozott Ella movie online full version, Elátkozott Ella full movie download

Hasonló kategóriában

7.1

Végtelen történet

Végtelen történet

Bastiannak nem könnyu az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyugözi Fantázia császárnojének története. Az uralkodóno egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. A császárno úgy érzi, országa addig van biztonságban, ameddig o él. Ahhoz azonban, hogy életben maradjon, szüksége van egy különleges, fantáziatlanság és reménytelen álmodozás elleni gyógyírra, s ezt a gyógyírt kell Atreju-nak elhoznia. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellos közepén.

7

Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A második világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra.

7.8

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

7.7

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, hogy folytassa a tanulmányait. Nem sejti, hogy élete legnehezebb kihívása vár rá. A tizennégy éves Harrynek akaratán kívül és nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.

CategoriesEgyéb kategória