A Tetovált Lány Teljes Film Magyarul【2009】[HD-Filmek]

Rating: 7.5
A tetovált lány

A tetovált lány

A tetovált lány Teljes Film Magyarul Negyven esztendővel ezelőtt, egy családi összejövetel alkalmával titokzatos körülmények között eltűnt Harriet Vanger. A lány testét sohasem találták meg. A nagybátyja, Henrik meg van győződve arról, hogy Harrietet meggyilkolták, és a tettest a Vanger-klán tagjai között kell keresni. Megbízza a lecsúszott gazdasági újságírót, Mikael Blomkvistet, hogy próbálja meg kideríteni, mi történt. A férfi nem várt segítőtársra akad a tetovált hacker lány, Lisbeth személyében. Minél mélyebbre ás a furcsa páros a múltban, annál sötétebb és veszélyesebb dolgok kerülnek felszínre.

 • Kiadás: 2009-02-27
 • Termelés: Det Danske Filminstitut / Nordisk Film / ZDF / Yellow Bird / Film Capital Stockholm / Spiltan Underhållning / Nordisk Film & TV Fond / Svenska Filminstitutet / SVT / Film i Väst /
 • Megjelenési dátum:DK 2009-02-27
 • A film költségvetése:$13,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A tetovált lány
 • Műfaj: Dráma Thriller Bűnügyi Rejtély

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A tetovált lány teljes film

Néz A tetovált lány Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A tetovált lány film

Directeur de film et équipage derrière A tetovált lány

 • Niels Arden Oplev/Director
 • Nikolaj Arcel/Screenplay
 • Rasmus Heisterberg/Screenplay
 • Stieg Larsson/Novel
 • Søren Stærmose/Producer
 • Tusse Lande/Casting

A tetovált lány – Filmszínészek és színésznő

 • Michael Nyqvist/Mikael Blomkvist
 • Noomi Rapace/Lisbeth Salander
 • Lena Endre/Erika Berger
 • Sven-Bertil Taube/Henrik Vanger
 • Peter Andersson/Nils Bjurman
 • Peter Haber/Martin Vanger

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A tetovált lány teljes film,néz A tetovált lány film online ingyen HD, Letöltés A tetovált lány teljes film 720p hd, A tetovált lány film online ingyen magyar szöveggel, watch A tetovált lány movie online full version, A tetovált lány full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

A tetovált lány

A tetovált lány

A titkok soká élnek. Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi nyomozni kezd, és segítséget is talál egy tehetséges komputerhacker személyében. Közös kutatásuk túl sok érdeket sért és rég eltemetett titkot fenyeget, és újabb gyilkosságra derít fényt.

6

Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem

Az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

6.8

Komfortos mennyország

Komfortos mennyország

A tizennégy éves Susie egy napon nem érkezik haza az iskolából. Ahogy telik-múlik az idő a Salmon család aggódni kezd a legidősebb lányuk miatt, aki nem szokott kimaradni ilyen sokáig. Kétségbeesve keresni kezdik, de nem találják. A rendőrség kinyomozza, hogy Susie gyilkosság áldozata lett, ám a tettest nem sikerül elfogni. Közben kiderül, hogy a kislány a föld és a mennyország között van, onnan tekint le a családjára, melyben mindenki a maga módján próbálja feldolgozni a tragédiát. Jól ismeri a gyilkosát is, aki sokkal közelebb van hozzájuk, mint azt bárki gondolná.

7.1

Az éhezők viadala

Az éhezők viadala

Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal – számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembe kerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel.

CategoriesEgyéb kategória