Halálfutam: A Pokol Tüze Teljes Film Magyarul【2013】[HD-Filmek]

Rating: 5.5
Halálfutam: A pokol tüze

Halálfutam: A pokol tüze

Halálfutam: A pokol tüze Teljes Film Magyarul A film középpontjában Frankenstein, minden idők legjobb Halálfutam sofőrje áll, aki mindössze egy győzelemre van attól, hogy elnyerje szabadságát, ami nem csak neki, hanem csapatának is a börtönön kívüli életet jelentené. Az élet-halál autós verseny borzasztó megpróbáltatás lesz a versenyzők számára. Az ellenfelek nem ismernek könyörületet egymás iránt, ráadásul a sivatagi körülmények tovább nehezítik a versenyen résztvevők harcát.

 • Kiadás: 2013-01-04
 • Termelés: Moonlighting Films / CC Capital Arts Entertainment SRL /
 • Megjelenési dátum:US 2013-01-04
 • A film költségvetése:$6,500,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Halálfutam: A pokol tüze
 • Műfaj: Akció Sci-Fi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Halálfutam: A pokol tüze teljes film

Néz Halálfutam: A pokol tüze Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Halálfutam: A pokol tüze film

Directeur de film et équipage derrière Halálfutam: A pokol tüze

 • Roel Reiné/Director
 • Tony Giglio/Screenplay
 • Paul W.S. Anderson/Producer
 • Jeremy Bolt/Producer
 • Mike Elliott/Producer
 • Trevor Morris/Music

Halálfutam: A pokol tüze – Filmszínészek és színésznő

 • Luke Goss/Carl ‘Luke’ Lucas / Frankenstein
 • Ving Rhames/Weyland
 • Danny Trejo/Goldberg
 • Tanit Phoenix/Katrina Banks
 • Dougray Scott/Niles York
 • Robin Shou/14K

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Halálfutam: A pokol tüze teljes film,néz Halálfutam: A pokol tüze film online ingyen HD, Letöltés Halálfutam: A pokol tüze teljes film 720p hd, Halálfutam: A pokol tüze film online ingyen magyar szöveggel, watch Halálfutam: A pokol tüze movie online full version, Halálfutam: A pokol tüze full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

Halálos iramban 7.

Halálos iramban 7.

Miután végeztek Owen Shaw-val és bandájával, Dominic, Brian és a csapat visszatérhetnek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet éljenek, ahogyan azt tervezték. De Owen bátyja, Ian Shaw, aki Han halála után lép színre, Dominic nyomában van, és bosszút esküszik öccse halála miatt. A csapat készen áll, hogy megölje azt az embert, aki a legjobb barátjuk haláláért felelős.

6.2

Halálos iramban: Tokiói hajsza

Halálos iramban: Tokiói hajsza

Sean Boswell igazi kívülálló, fékezhetetlen versenyző az illegális éjszakai hajszák sebességtől izzó alvilágában. Ám amikor forró lesz a talaj az abroncsai alatt, Tokióban állomásozó katonatiszt apjához kénytelen költözni, hogy elkerülje a börtönt. Az idegen országban aztán még inkább kívülállónak érzi magát a szokatlan szokások és ismeretlen törvények között. Nem kell azonban sok idő, hogy ismét akcióba lendüljön, amikor egy másik amerikai srác, Twinkie bevezeti őt a tiltott driftversenyek világába. Az eddigi, szimpla gyorsulási versenyeket felváltja a gumicsikorgatós, kisodródós műfaj, melyben a gyorsítás és a csúszás kényes egyensúlyát kell tökélyre fejleszteni a hajmeresztő hajtűkanyarokban és szerpentineken. Első versenyén Sean véletlenül a drift királyt hívja ki, aki összeköttetésben áll a japán maffiával, a Jakuzával. A vereségnek magas ára van: Sean kénytelen lesz a bűnszövetkezetnek dolgozni.

6.2

KicsiKÉM - Sir Austin Powers 2.

KicsiKÉM – Sir Austin Powers 2.

Austin Powers, mint brit titkos ügynök üldöz elmebetegeket és szed fel jobbnál jobb nőket téren és időn át. De régi ellenfele, a kissé bizarr, de annál erőteljesebb Dr. Genya is újra feltűnik a színen. Hatalmas váltságdíjat követel, s cserében talán nem pusztítja el a Földet. Austin az egyetlen, aki megmentheti az emberiséget… Dr. Genyanak sok sikertelen próbálkozás után rá kellett döbbennie, hogy nem győzheti le Austin-t, ha csak meg nem szerzi annak “mojoját”, finoman fogalmazva azt a libidó-szerű valamit, ami Austin-t legyőzhetetlen szex-szimbólummá teszi. Visszautazik hát az időben, úgy 1969 körülre, és ellopja a hibernált Austin “mojoját”. Eközben Austin, egy orosz kémnő karjaiban rádöbben, hogy valami baj történt. Férfiassága felmondta a szolgálatot. Hosszas kutatások után kiderül az igazság: Dr. Genya keze van a dologban. Nem marad hát más hátra, megkezdődik a hajsza az időben.

5.4

Halálfutam 4. - Totális anarchia

Halálfutam 4. – Totális anarchia

Connor Gibson szeme előtt csupán egy cél lebeg: be akar jutni a világ egyik legjobban őrzött börtönébe, hogy egy szabályokat és kegyelmet nem ismerő, illegális autóverseny, a Halálfutam során legyőzze a brutális börtönsport legendás sofőrjét, Frankensteint. Terve megvalósításában Baltimore Bob és Lists segítségét kéri. Miután beleszeret egy gyönyörű csapos lányba, Jane-be, már nem csak saját maga miatt akar életben maradni ebben a brutális világban, ahol nincsenek őrök, nincsenek szabályok, nincsenek utak, de legfőképp: nincs félelem!

CategoriesEgyéb kategória