Utolsó Napok Teljes Film Magyarul【2003】[HD-Filmek]

Rating: 7.1
Utolsó napok

Utolsó napok

Utolsó napok Teljes Film Magyarul Egy meleg fiú aki rendszeresen váltogatja a partnereit beleszeret egy fiatal mormon misszionáriusba, akivel ezt követően drámai fordulatok történnek.

 • Kiadás: 2003-07-10
 • Termelés: TLA Releasing /
 • Megjelenési dátum:US 2003-07-10
 • A film költségvetése:$850,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Utolsó napok
 • Műfaj: Dráma Vígjáték Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Utolsó napok teljes film

Néz Utolsó napok Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Utolsó napok film

Directeur de film et équipage derrière Utolsó napok

 • C. Jay Cox/Director
 • C. Jay Cox/Author

Utolsó napok – Filmszínészek és színésznő

 • Steve Sandvoss/Elder Aaron Davis
 • Wes Ramsey/Christian Markelli
 • Jacqueline Bisset/Lila Montagne
 • Joseph Gordon-Levitt/Elder Paul Ryder
 • Rebekah Johnson/Julie Taylor
 • Mary Kay Place/Sister Gladys Davis

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Utolsó napok teljes film,néz Utolsó napok film online ingyen HD, Letöltés Utolsó napok teljes film 720p hd, Utolsó napok film online ingyen magyar szöveggel, watch Utolsó napok movie online full version, Utolsó napok full movie download

Hasonló kategóriában

8.2

Kszi, Simon

Kszi, Simon

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

7.7

Megöltem az anyámat

Megöltem az anyámat

A tizenhat éves Hubert a serdülőkor problémáival küszködik. Nem szereti az anyját, úgy érzi, Chantale valósággal őrületbe kergeti. A fiú megvetéssel viseltetik iránta, utálja a szakadt pulóvereit, a giccses dekorációit, az ételmaradékot a szája sarkában. Ugyanakkor – a többi tinédzserhez hasonlóan – ő sem őszinte vele, nem osztja meg vele a gondjait, problémáit, például azt, hogy a saját neméhez vonzódik. Ez a szeretet/gyűlölet kapcsolat az egész családra veszélyt jelent. Egy napon Chantale megelégeli az állandó összezördüléseket, és bentlakásos iskolába küldi Hubertet.

7.3

Holdfény

Holdfény

Little, Chiron és Black. Három név, melyek ugyanazon embernek három különböző életszakaszát jelölik meg, végigkísérve jellem- és személyiségfejlődésének legfontosabb részeit. A kisgyerek Little Miami leszakadó részén él egyedülálló és drogfüggő anyjával. Itt ismerkedik meg a drogdíler Juannal, és a felnőtt férfival barátságot köt a saját korosztályából kitaszított fiú. A tinédzser Chiron a nemi érés szakaszába lépve keresi identitását. Végül a felnőtt, kigyúrt, harmincas Blackkel zárul a történet, aki képes szembenézni múltbeli énjével és korábbi traumáival.

7

Tom a farmon

Tom a farmon

Xavier Dolan, Kanada legprovokatívabb és legmerészebb rendezője ezúttal a mainstream filmkészítés terén próbálta ki magát ezzel a lebilincselő pszichológiai thrillerrel. Dolan játssza a címbéli gyászoló Tomot, aki kimerészkedik a festői quebec-i vidékre, hogy részt vegyen volt szeretője temetésén, ám az elhunyt vad, saját szexuálitását elnyomó bátyja szadista játékának bábjává válik.

CategoriesEgyéb kategória