A Kaptár 2. – Apokalipszis Teljes Film Magyarul【2004】[HD-Filmek]

Rating: 6.2
A kaptár 2. - Apokalipszis

A kaptár 2. – Apokalipszis

A kaptár 2. – Apokalipszis Teljes Film Magyarul A feldúlt Raccoon City szívében még meg nem fertőzött emberek egy kis csoportja, köztük Jill Valentine és Carlos Oliveira, a csapat vezetője az életükért küzdenek. Ám egy másik halálos fenyegetéssel is szembe kell nézniük: az egyik kísérlet eredményeként létrejött genetikai mutáció, a lickerek, gyorsabbak és gonoszabbak mindennél. Úgy tűnik, elhagyta őket a szerencse, készleteik kimerültek, amikor Alice ismét felbukkan.

 • Kiadás: 2004-09-10
 • Termelés: Screen Gems / Constantin Film / Davis Films/Impact Pictures (RE5) /
 • Megjelenési dátum:CA 2004-09-10
 • A film költségvetése:$45,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A kaptár 2. – Apokalipszis
 • Műfaj: Horror Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A kaptár 2. – Apokalipszis teljes film

Néz A kaptár 2. – Apokalipszis Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A kaptár 2. – Apokalipszis film

Directeur de film et équipage derrière A kaptár 2. – Apokalipszis

 • Paul W.S. Anderson/Screenplay
 • Alexander Witt/Director
 • Paul W.S. Anderson/Producer
 • Jeremy Bolt/Producer
 • Don Carmody/Producer
 • Dennis Chapman/Line Producer

A kaptár 2. – Apokalipszis – Filmszínészek és színésznő

 • Milla Jovovich/Alice
 • Sienna Guillory/Jill Valentine
 • Oded Fehr/Carlos Olivera
 • Thomas Kretschmann/Major Cain
 • Sophie Vavasseur/Angie Ashford
 • Razaaq Adoti/Sgt. Peyton Wells

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A kaptár 2. – Apokalipszis teljes film,néz A kaptár 2. – Apokalipszis film online ingyen HD, Letöltés A kaptár 2. – Apokalipszis teljes film 720p hd, A kaptár 2. – Apokalipszis film online ingyen magyar szöveggel, watch A kaptár 2. – Apokalipszis movie online full version, A kaptár 2. – Apokalipszis full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

A kaptár

A kaptár

Valami szörnyűség lappang a Kaptárban, egy óriási, földalatti genetikai kísérleti üzemben, ahol halálos vírus üti fel a fejét. Válaszlépésként a Vörös Királynő – azaz a Kaptárt irányító óriási szuperkomputer – szigorú zárlatot rendel el, nehogy a vírus kiszabaduljon. Ezzel az intézkedéssel egyúttal az összes bent rekedt dolgozót is halálra ítéli. Alice és Rain feladata, hogy kommandós társaik élén izolálják a vírust, a team azonban hamarosan érdekes felfedezést tesz: a dolgozók valójában igazán nem is halottak. Ők most a kielégíthetetlen étvágyú, ragadozó Nem-Holtak, akik a Kaptárban ólálkodnak.

6.6

Mátrix - Forradalmak

Mátrix – Forradalmak

A Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon – mint Zee és a Kölyök – kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek.A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek. Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.

6.2

A kaptár 3. - Teljes pusztulás

A kaptár 3. – Teljes pusztulás

Miután a kísérleti stádiumban lévő T-vírus kiszabadult a Védernyő Vállalat titkos földalatti laboratóriumból, először Racoon City városát, majd az egész világot megfertőzte és a népesség nagy részét zombivá változtatta. Alice egykor maga is kísérleti alany volt, akinek a kutatók megváltoztatták a génjeit. Ennek köszönhetően emberfeletti képességekre tett szert, amelyeket a gátlástalan tudósok, illetve a cég ellen fordított. Egyetlen dolog élteti és hajtja, hogy bosszút álljon a szenvedéseiért és segítsen az életben maradottaknak. Régi és új társaival az elnéptelenedett Las Vegasban portyázik.

6.4

A kaptár: Bioterror

A kaptár: Bioterror

Hét évvel azután, hogy Leon és Claire együtt harcolt a zombik ellen Raccoon Cityben, élőhalottak tűnnek fel az egyik repülőtéren. A hatóságok lezárják a környéket. A kormány Leon vezetésével kommandót küld az bennrekedtek, köztük egy szenátor és Claire kimentésére. Nekik köszönhetően néhányuknak sikerül kijutnia. Közben az egyik gyógyszercég bejelenti, hogy megtalálta a vírus ellenszerét. A vakcina azonban szállítás közben megsemmisül. Claire indul a központba az újabb szállítmányért. Rájön, hogy ott a réginél sokkal veszélyesebb vírussal kísérleteznek. Csak Leon segítségére számíthat.

CategoriesEgyéb kategória