Pán Péter – Visszatérés Sohaországba Teljes Film Magyarul【2002】[HD-Filmek]

Rating: 6.2
Pán Péter - Visszatérés Sohaországba

Pán Péter – Visszatérés Sohaországba

Pán Péter – Visszatérés Sohaországba Teljes Film Magyarul Mi kell az igazi meséhez? Hit, bizalom és tündérpor! Mindenki tudja ezt, aki találkozott már a csodás, elvarázsolt sziget, Sohaország lakóival. A duzzogós tündér, Csingiling, a minden kópéságra kész Pán Péter, a gonosz Hook kapitány és bamba bandája még mindig ott él, és még mindig várja régi barátjukat, Wendyt, a kislányt. Ám az idő csak Sohaországban mozdulatlan, kinn a világban változik, és néha rosszabbra. A II. világháború kezdetekor az immár felnőtt Wendy férje bevonul, így kénytelen magára hagyni feleségét és két kisgyerekét. London bombázása idején nem csoda, hogy kislánya, Jane nem akar hinni sem a mesékben, sem a csodás tündérvilágban, amelyről anyja beszél elalvás előtt.

 • Kiadás: 2002-02-14
 • Termelés: Walt Disney Television Animation /
 • Megjelenési dátum:AU 2002-02-14
 • A film költségvetése:$20,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Pán Péter – Visszatérés Sohaországba
 • Műfaj: Kaland Fantasy Animációs Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Pán Péter – Visszatérés Sohaországba teljes film

Néz Pán Péter – Visszatérés Sohaországba Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Pán Péter – Visszatérés Sohaországba film

Directeur de film et équipage derrière Pán Péter – Visszatérés Sohaországba

 • Robin Budd/Director
 • Donovan Cook/Director
 • Temple Mathews/Writer
 • Adam Beck/Animation
 • Hong Qi/Animation
 • David J. Hardy/Layout

Pán Péter – Visszatérés Sohaországba – Filmszínészek és színésznő

 • Harriet Owen/Jane / Young Wendy (Voice)
 • Blayne Weaver/Peter Pan (Voice)
 • Jeff Bennett/Smee (Voice)
 • Kath Soucie/Wendy Darling (voice)
 • Corey Burton/Captain Hook (voice)
 • Corey Burton/Wendy Darling (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Pán Péter – Visszatérés Sohaországba teljes film,néz Pán Péter – Visszatérés Sohaországba film online ingyen HD, Letöltés Pán Péter – Visszatérés Sohaországba teljes film 720p hd, Pán Péter – Visszatérés Sohaországba film online ingyen magyar szöveggel, watch Pán Péter – Visszatérés Sohaországba movie online full version, Pán Péter – Visszatérés Sohaországba full movie download

Hasonló kategóriában

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

7.5

Aladdin

Aladdin

Egy elvarázsolt város szívében Aladdin és csintalan majma, Abu harcba indul, hogy kiszabadítsák Jázmin hercegnőt.Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Genie tűnik elő, és felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel elindul Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása.

7.4

A halott menyasszony

A halott menyasszony

Egy kis faluban, valamikor a 19. század derekán két család a gyermekeik esküvőjére készül. Mindenki boldog, a két házasulandó fiatalt kivéve. Victor és Victoria az esküvő előestéjén találkoznak először. A menyegzőpróbán Victor belezavarodik a házassági eskü szövegébe, az erdőbe megy gyakorolni a szöveget. Végül annyira belejön a szerepébe, hogy egy öreg fa gyökerére húzza a jegygyűrűt. A gyökér azonban nem az, aminek látszik. Victor akaratán kívül eljegyezte magát a Halott Menyasszonnyal, akinek szíve régóta megszűnt dobogni, ám szüntelenül keresi az igaz szerelmet és a társat, aki megosztja vele örök nyugodalmát.

6.7

Verdák

Verdák

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy elhódítsa a Szelep Kupát. Egy napon a versenyverda szedi a dísztárcsáit és felkerekedik. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol hírnévre tehet szert, ha sikerül legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Útközben vetődik az álmos kisvárosba, Kipufogó-fürdőbe, ahol ráébred arra, mi az, ami valóban fontos az életben. Kalandjai során találkozik Hudson Dokival, a vidéki orvos és bíró valójában háromszoros Szelep Kupa győztes. Ott van azután Sally, a dögös Porsche 911, és a rozoga autómentő, akinek rozsdás karosszériája alatt érző motor dobog.

CategoriesEgyéb