Con Air – A Fegyencjárat Teljes Film Magyarul【1997】[HD-Filmek]

Rating: 6.6
Con Air - A fegyencjárat

Con Air – A fegyencjárat

Con Air – A fegyencjárat Teljes Film Magyarul Cyrus Grissom, a Vírus és a többiek mind életfogytiglanra ítélt gyilkosok, akiket az ország legbiztonságosabb börtönébe akarnak átszállítani. Közéjük kerül Cameron Poe, az amnesztiával szabaduló rohamosztagos. Ő családjához térne haza, de váratlanul tudomásul kell vennie, hogy megpróbáltatásai folytatódnak. Nem az ügyész, hanem az élet folyamodott súlyosbításért; ami az elkövetkezendő huszonnégy órában vár rá, ahhoz képest az elmúlt nyolc börtönév kismiska.

 • Kiadás: 1997-06-01
 • Termelés: Hiett Designs of Las Vegas / Jerry Bruckheimer Films / Kouf/Bigelow Productions / Touchstone Pictures / Runway Pictures Inc /
 • Megjelenési dátum:US 1997-06-01
 • A film költségvetése:$75,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Con Air – A fegyencjárat
 • Műfaj: Akció Thriller Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Con Air – A fegyencjárat teljes film

Néz Con Air – A fegyencjárat Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Con Air – A fegyencjárat film

Directeur de film et équipage derrière Con Air – A fegyencjárat

 • Simon West/Director
 • Scott Rosenberg/Screenplay
 • Jerry Bruckheimer/Producer
 • David Tattersall/Director of Photography
 • Debra Echard/Set Decoration
 • Matsune Suzuki/Visual Effects

Con Air – A fegyencjárat – Filmszínészek és színésznő

 • Nicolas Cage/Cameron Poe
 • John Cusack/Marshal Vince Larkin
 • John Malkovich/Cyrus Grissom
 • Ving Rhames/Nathan Jones
 • Nick Chinlund/William Bedford
 • Steve Buscemi/Garland Greene

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Con Air – A fegyencjárat teljes film,néz Con Air – A fegyencjárat film online ingyen HD, Letöltés Con Air – A fegyencjárat teljes film 720p hd, Con Air – A fegyencjárat film online ingyen magyar szöveggel, watch Con Air – A fegyencjárat movie online full version, Con Air – A fegyencjárat full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Die Hard 2. - Még drágább az életed

Die Hard 2. – Még drágább az életed

John McClane (Bruce Willis) felesége (Bonnie Bedelia) elé siet Washington repülőterére, amikor ismét egy világraszóló terrorakció közepén találja magát. A repülőtéren leszáll egy katonai repülőgép is, utasa Esperanza, az a dél-amerikai drogbáró, akit vádlottként szállítanak az USA-ba. Hamarosan azonban kitör a káosz, a repülőtér irányítását egy terrorcsoport veszi át, amely a leszállásra váró gépek utasainak életével zsarolja a kormányt. A több száz halálraítélt utas, köztük McClane felesége várja kétségbeesetten, hogy a zsaru rendet teremtsen odalent, azaz legyőzze a mindenre képes elit katonai kommandót.

6.5

A pusztító

A pusztító

Phoenix, Los Angeles legelvetemültebb bűnözője összetűzésbe kerül minden idők legbrutálisabb zsarujával, Spartannal. Bár a harc döntetlennel ér véget, mindketten Kalifornia kirogenikus börtönébe kerülnek, ahol mélyfagyasztott állapotban várják büntetésük végét. 2032-ben azonban a tökéletesen erőszakmentes társadalomban Phoenix kiszabadul és ismét pokoli időszak köszönt a városra, melynek irányítói rövidesen belátják, csak egy ember képes megfékezni a fékevesztett terminátort: a nála is durvább Pusztító.

7.1

Die Hard 3. - Az élet mindig drága

Die Hard 3. – Az élet mindig drága

John McClane, a New York-i rendőr minduntalan kihívja a sorsot maga ellen, de rendkívüli tehetséggel úrrá lesz a reménytelen helyzeteken is. Most azonban a veszély keresi őt, s nem fordítva. Simon, az ördögi gazember személyes indíttatásból akar bosszút állni McClane-en, akit arra kényszerít, hogy részt vegyen egy halálos játékban, melynek tétje nem más, mint New York. McClane-nek hamarosan új társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel nemsokára együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel előttük járó Simont kutatva.

6.3

Beverly Hills-i zsaru 2.

Beverly Hills-i zsaru 2.

Axel Foley még mindig nevetőgörcsöt kap, ha arra az éjszakára gondol, amikor banánt dugott egy Beverly Hills-i rendőrautó kipufogócsövébe. Első kaliforniai látogatása során olyan hullámokat kavart maga körül, amilyet még nem látott Beverly Hills. Jelenleg azonban Detroitban tartózkodik, és nyomozói teendőit végzi, amikor hírt kap Beverly Hillsből, hogy az ottani rendőrfőnököt súlyosan megsebesítette egy orvlövész. Foley-nak természetesen nem kell kétszer mondani, hogy menjen segíteni, azonnal a helyszínre utazik. S amint megjelenik, Kalifornia legelitebb környékén azonnal elszabadul a pokol.

CategoriesEgyéb kategória