BloodRayne 2. Teljes Film Magyarul【2007】[HD-Filmek]

Rating: 3.5
BloodRayne 2.

BloodRayne 2.

BloodRayne 2. Teljes Film Magyarul A legendás vadnyugaton járunk. A rettegett Billy, a Kölyök és bandája lerohanja Deliverance aprócska városát, túszul ejtik a helyiek gyermekeit és beássák magukat, amíg elkészül a vasútállomás. Mert ők bizony pokolból szalajtott fenevadak, az éjszaka gyermekei… vámpírok, a nagy terv pedig az, hogy Deliverance-ből kiindulva hódítják meg a világot.

 • Kiadás: 2007-09-18
 • Termelés: Boll Kino Beteiligungs GmbH & Co. KG /
 • Megjelenési dátum:CA 2007-09-18
 • A film költségvetése:$10,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/BloodRayne 2.
 • Műfaj: Akció Horror Western

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz BloodRayne 2. teljes film

Néz BloodRayne 2. Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek BloodRayne 2. film

Directeur de film et équipage derrière BloodRayne 2.

 • Uwe Boll/Director
 • Masaji Takei/Author
 • Christopher Donaldson/Screenplay

BloodRayne 2. – Filmszínészek és színésznő

 • Natassia Malthe/Rayne
 • Zack Ward/Billy the Kid
 • Michael Paré/Pat Garret
 • Brendan Fletcher/Muller
 • Chris Coppola/Newton Piles
 • Michael Eklund/The Preacher

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:BloodRayne 2. teljes film,néz BloodRayne 2. film online ingyen HD, Letöltés BloodRayne 2. teljes film 720p hd, BloodRayne 2. film online ingyen magyar szöveggel, watch BloodRayne 2. movie online full version, BloodRayne 2. full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

Silent Hill - A halott város

Silent Hill – A halott város

Egy gyógyíthatatlan beteg kislány édesanyja Rose (Radha Mitchell) képtelen beletörődni az orvosok diagnózisába. A gyógyulás útját keresve megszökteti lányát, férje (Sean Bean) minden tiltakozása ellenére. A szökés során balesetet szenvednek és Silent Hill elhagyatott, hátborzongató városába jutva szem elől veszítik egymást, ami nem csoda, hiszen a városra állandó köd telepedik. Silent Hill nem csak ebben különbözik a többi várostól: furcsa lények lakják és időről időre az élő Sötétség telepedik rá, megfertőzve mindazokat, akiket megérint. Rose gyermeke keresése közben egyre többet tud meg a város történetéről és rá kell döbbennie, hogy lánya eltűnése csupán apró porszem egy sokkal komolyabb játékban.

4.2

Street Fighter - Harc a végsőkig

Street Fighter – Harc a végsőkig

Sadalu, Délkelet-Ázsia, 1995. A véres polgárháború hetedik hónapjában az egyeduralomra törő Bison tábornok túszul ejti az ENSZ segélyszervezetének munkatársait. A foglyoknak egyetlen esélye van, hogy elkerüljék a kínhalált: William F. Guile. Az ő feladata felkutatni és megmenteni őket. Guile és társa, az angol titkosszolgálat ügynöke nekivág, hogy szembeszálljon az őrült diktátorral. Bejutnak a titkos erődbe, tervük már sikerülni látszik, amikor megjelenik Chun-Li, akit eddig mindenki egyszerű újságírónak hitt, és kiderül, ő is sokkal többet akar, mint híreket… Megkezdődik a végső leszámolás – hőseink élete vagy halála a szabad világ sorsát is örökre eldöntheti.

6.4

A kaptár: Bioterror

A kaptár: Bioterror

Hét évvel azután, hogy Leon és Claire együtt harcolt a zombik ellen Raccoon Cityben, élőhalottak tűnnek fel az egyik repülőtéren. A hatóságok lezárják a környéket. A kormány Leon vezetésével kommandót küld az bennrekedtek, köztük egy szenátor és Claire kimentésére. Nekik köszönhetően néhányuknak sikerül kijutnia. Közben az egyik gyógyszercég bejelenti, hogy megtalálta a vírus ellenszerét. A vakcina azonban szállítás közben megsemmisül. Claire indul a központba az újabb szállítmányért. Rájön, hogy ott a réginél sokkal veszélyesebb vírussal kísérleteznek. Csak Leon segítségére számíthat.

5.2

Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D

Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D

Heather Mason (Adelaide Clemens) apja eltűnése után egy furcsa és ijesztő alternatív valóságban találja magát. A hely válaszokat tartogat gyermekkora óta kínzó rémálmaira.

CategoriesEgyéb