Szupermanus Teljes Film Magyarul【1994】[HD-Filmek]

Rating: 5
Szupermanus

Szupermanus

Szupermanus Teljes Film Magyarul A városban elszabadult a pokol: a közbiztonság a mélyponton, a rendőrség sztrájkol, a polgármestert pedig a maffia tartja fogva. Egyetlen ember van csak, aki rendet tehet, s ő nem más, mint a titokzatos Blankman. Valójában semmi különös nincs rajta: nincs se pénze, se hangzatos neve, de egy szál alsónadrágban is képes szembeszállni a legelvetemültebb bűnözőkkel is. Darryl Walker, a botcsinálta feltaláló meg van győződve arról, hogy ő nem akárki, s a cipőjét bumerángként, a nagyi otthonkáját pedig csodaköpönyegkét használva, valamint házikészítésű csodakütyüjeivel felfegyverkezve Darryl a gonosztevők rettegett ellenfelévé, Blankmanné alakul. A félelmetes hőst bátyja is elkíséri igazságosztó bevetéseire, s persze nem maradhat ki a történetből a szerelem sem, ami egy csinos újságírónő képében jelenik meg hősünk életében.

 • Kiadás: 1994-08-19
 • Termelés: Columbia Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1994-08-19
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Szupermanus
 • Műfaj: Akció Kaland Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Szupermanus teljes film

Néz Szupermanus Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Szupermanus film

Directeur de film et équipage derrière Szupermanus

 • Mike Binder/Director
 • Damon Wayans/Screenplay
 • J. F. Lawton/Screenplay

Szupermanus – Filmszínészek és színésznő

 • Damon Wayans/Darryl Walker
 • David Alan Grier/Kevin Walker
 • Robin Givens/Kimberly Jonz
 • Christopher Lawford/Mayor Marvin Harris
 • Jason Alexander/Mr. Stone
 • Michael Wayans/Young Darryl

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Szupermanus teljes film,néz Szupermanus film online ingyen HD, Letöltés Szupermanus teljes film 720p hd, Szupermanus film online ingyen magyar szöveggel, watch Szupermanus movie online full version, Szupermanus full movie download

Hasonló kategóriában

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

CategoriesEgyéb kategória