Halálos Temetés Teljes Film Magyarul【2007】[HD-Filmek]

Rating: 6.9
Halálos temetés

Halálos temetés

Halálos temetés Teljes Film Magyarul Mikor Daniel (Matthew Macfadyen) és Robert (Rupert Graves) édesapja meghal, az egész elhidegült család összegyűlik, hogy elbúcsúztassák az elhunytat. A család tagjai mellett azonban feltűnik egy idegen férfi is, aki készpénz fejében hajlandó hallgatni egy a megboldogult apával kapcsolatos szörnyű titokról. A két testvér a botrány elkerülése érdekében hajlandó együttműködni a zsarolóval, ám miközben megpróbálják a rejtélyt továbbra is titokban tartani, a temetés lassan, de biztosan káosszá válik.

 • Kiadás: 2007-02-09
 • Termelés: Target Media Entertainment / VIP 2 Medienfonds / VIP 1 Medienfonds / Parabolic Pictures / Sidney Kimmel Entertainment / Stable Way Entertainment /
 • Megjelenési dátum:GB 2007-02-09
 • A film költségvetése:$9.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Halálos temetés
 • Műfaj: Vígjáték Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Halálos temetés teljes film

Néz Halálos temetés Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Halálos temetés film

Directeur de film et équipage derrière Halálos temetés

 • Frank Oz/Director
 • Dean Craig/Screenplay
 • Laurence Malkin/Producer
 • Diana Phillips/Producer
 • Share Stallings/Producer
 • Oliver Curtis/Director of Photography

Halálos temetés – Filmszínészek és színésznő

 • Matthew Macfadyen/Daniel
 • Keeley Hawes/Jane
 • Andy Nyman/Howard
 • Ewen Bremner/Justin
 • Daisy Donovan/Martha
 • Alan Tudyk/Simon

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Halálos temetés teljes film,néz Halálos temetés film online ingyen HD, Letöltés Halálos temetés teljes film 720p hd, Halálos temetés film online ingyen magyar szöveggel, watch Halálos temetés movie online full version, Halálos temetés full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

Félelem és reszketés Las Vegasban

Félelem és reszketés Las Vegasban

1971-ben járunk, az Egyesült Államokban, a kompromitációs botrányba keveredett Richard Nixon elnöksége és a hippi korszak idején. Raoul Duke, a sportriporter, megbízást kap a nevadai sivatagban megrendezett motorverseny tudósítására. Barátjával az ügyvéd Dr. Gonzóval, útnak indul, ám céljuk nem a sivatag lesz, hanem Las Vegas, a szerencsejáték városa. A két férfi a kábítószerek és az alkohol összes létező fajtájával felszerelkezve vág neki a kalandnak, hogy megtalálja az amerikai álmot.

6.5

Kedvencek temetője

Kedvencek temetője

A legtöbb család számára a költözés maga az újrakezdés. Ám Creedéknek ez lehet a kezdet vége. Egy olyan hely szomszédságába költöztek, melyet gyermekek építettek összetört álmokból. Ez a Kedvencek temetője. Ez az aprócska földdarab egy rejtélyes indián temetkezési helyet rejt, mely a feltámasztás erejével bír. A hátborzongatás nagymestere, Stephen King elviszi önöket és Creedéket a pokolba és vissza. (De Creedéknek nincs retúrjegyük.) Az önök kalauza a jólelkű, öreg Jud Grandall (Fred Gwynne), a kedves szomszéd, aki ismeri az élet titkait, de eleget látott ahhoz, hogy határozottan vallja: “Néha jobb halottan.”

8

Amerikai szépség

Amerikai szépség

Lester Burnham átlagos férfi, szürke és unalmas fickó, aki legszívesebben folyton a tv előtt ülne. Az élete azonban egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozik, és ennek két oka van, az egyik az, hogy ki akarják rúgni a munkahelyéről, a másik pedig, hogy elmegy a feleségével egy iskolai meccsre, ahol olyannyira megakad a szeme a lánya barátnőjén, Angelán, hogy attól kezdve képtelen kiverni a fejéből a kislányt. Amikor rájön, hogy ki fogják rúgni, ő maga is rásegít a dologra, és nem hajlandó együttműködni a vállalat költségracionalizáló szakemberével, akinek az a dolga, hogy eldöntse, kit kell majd kirúgni. Kihallgatja lánya és Angela beszélgetését, melyből az derül ki számára, hogy ha gyúrna egy kicsit felsőtestre, Angela nem tudná megállni, hogy lefeküdjön vele.

7.9

A nagy Lebowski

A nagy Lebowski

Jeff Lebowski egyetlen aranytörvénye az életben: élj és hagyj élni! Békésen lopja a napot, iszogatja kedvenc koktélját és döntögeti a rekordokat törzshelyének tekepályáján. Haverjai mind hasonlóan céltalan csodabogarak. Az idilli életet megzavarja két rosszarcú és modortalan gengszter, akik betörnek lakásába. A meglepett Lebowskit helyben hagyják és bepiszkítják kincset érő perzsaszőnyegét. Hősünk felkerekedik az igazi Lebowskihoz, hogy tisztázza a félreértést és kártérítést kapjon. Az öreg milliomos névrokona viszont üzletet ajánl: szerezze vissza “elrabolt” ifjú feleségét.

CategoriesEgyéb kategória