Szexvideó Teljes Film Magyarul【2014】[HD-Filmek]

Rating: 5.3
Szexvideó

Szexvideó

Szexvideó Teljes Film Magyarul Jay és Annie 10 év után is boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek, de a hosszú idő és a két gyerek kioltotta kapcsolatukból a szenvedélyt. Hogy újra lángra lobbantsák, készítenek egy izgalmas szexvideót. Az ötlet nagyszerűnek tűnik egészen addig, míg rá nem ébrednek, hogy privát filmjük nyilvánosságra került. Kétségbeesésükben őrült kalandba kezdenek, – lenyomozva a film útját barátaiknál, családjuknál, még Annie főnökénél is – hogy megmentsék hírnevüket, józan eszüket, de legfőképpen a házasságukat.

 • Kiadás: 2014-07-17
 • Termelés: Escape Artists / LStar Capital / Media Rights Capital / Sony Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2014-07-17
 • A film költségvetése:$40,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Szexvideó
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Szexvideó teljes film

Néz Szexvideó Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Szexvideó film

Directeur de film et équipage derrière Szexvideó

 • Jake Kasdan/Director
 • Kate Angelo/Screenplay
 • Jason Segel/Screenplay
 • Nicholas Stoller/Screenplay
 • Greg Orloff/Sound Re-Recording Mixer
 • Tateum Kohut/Sound Re-Recording Mixer

Szexvideó – Filmszínészek és színésznő

 • Cameron Diaz/Annie
 • Jason Segel/Jay
 • Rob Corddry/Robby
 • Ellie Kemper/Tess
 • Rob Lowe/Hank
 • Nat Faxon/Max

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Szexvideó teljes film,néz Szexvideó film online ingyen HD, Letöltés Szexvideó teljes film 720p hd, Szexvideó film online ingyen magyar szöveggel, watch Szexvideó movie online full version, Szexvideó full movie download

Hasonló kategóriában

5.8

A nagy nap

A nagy nap

Felnőtt gyerekeik és barátaik legnagyobb derültségére a rég elvált Don és Ellie Griffin (Robert De Niro és Diane Keaton) kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro (Ben Barnes) kedvéért. Teszik mindezt azért, mert a fiatal vőlegény rendkívül vallásos vér szerinti anyja váratlanul úgy határoz, hogy a fél világon átrepülve részt vesz fia esküvőjén. A vendégsereg figyelmétől övezve Don lobbanékony párja (Susan Sarandon) nem tűri szótlanul, hogy Ellie csak úgy visszatér Don életébe, és közben a Griffin testvérek (Topher Grace, Katherine Heigl) is pont erre a hétvégére időzítik, hogy minden felgyülemlett sértettségüket rázúdítsák az ősökre. Az egész családnak a káosz uralta, viccesebbnél viccesebb, és félreértett helyzetek közepette kell szembenézniük múltjukkal, jelenükkel, jövőjükkel, és ráadásul még a fiatal ara (Amanda Seyfried) családja is úton van.

7.3

Bízz a szerelemben

Bízz a szerelemben

Borgensék egy igazi író család volt, míg szét nem estek. Bill (Greg Kinnear) sikeres író, aki miután felesége Erica (Jennifer Connelly) elhagyott egy fiatalabb srácért, egyetlen sort sem gépelt le. Éjszakáit volt neje háza körül kémkedéssel és azzal járó sóvárgással tölti, délutánjait vigasztalásként pedig saját ágyában a fiatal házas szomszéd lánnyal, Triciával (Kristen Bell) „mulatja”. Bill neveli a meglehetősen bonyolult lelki világú tinédzser gyerekeit, Samanthát (Lily Collins) és Rustyt (Nat Wolff).

6.8

Croodék

Croodék

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya – és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.

6.3

Kuszaságok

Kuszaságok

Long Island a múlt század hetvenes éveinek a végén. Scott, az érzékeny és esetlen tizenöt éves fiú egy tipikus, középosztálybeliek által lakott külvárosban él a családjával. A környék felbolydul, amikor kiderül, hogy az egyik lakos Lyme-kórban szenved. Mindenki retteg, nehogy elkapja a betegséget. Scott apja, a munkamániás Mickey és a túlságosan is védelmező anya, Brenda a válás szélén állnak, miközben a fiú bátyja, Jim a háborúba készül. A helyzetet bonyolítja, hogy Scott beleszeret a szomszéd Adriannába. Úgy tűnik, közel, s távol ő az egyetlen, aki megérti őt. A lány szülei természetesen nem örülnek a kapcsolatuknak.

CategoriesEgyéb kategória