Boszorkányvadászat Teljes Film Magyarul【2011】[HD-Filmek]

Rating: 5.2
Boszorkányvadászat

Boszorkányvadászat

Boszorkányvadászat Teljes Film Magyarul Amikor Behman és Felson az évekig tartó háborúzás után hazatérnek, észreveszik hogy szülőföldjükön gyilkos pusztítást végzett a pestis. Az egyházi vezetőknek meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős. Emiatt arra utasítják a két férfit, hogy a furcsa lányt vigyék egy elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkát a vidékről. Az erejüket és bátorságukat próbára tevő veszedelmes, váratlan helyzetekben gazdag utazás során felfedezik a lány sötét titkát, és kénytelenek megküzdeni egy rettenetes hatalmú erővel, amely az egész világ sorsát eldöntheti.

 • Kiadás: 2011-01-07
 • Termelés: Atlas Entertainment / Relativity Media /
 • Megjelenési dátum:US 2011-01-07
 • A film költségvetése:$10,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Boszorkányvadászat
 • Műfaj: Kaland Fantasy Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Boszorkányvadászat teljes film

Néz Boszorkányvadászat Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Boszorkányvadászat film

Directeur de film et équipage derrière Boszorkányvadászat

 • Dominic Sena/Director
 • Bragi Schut/Writer
 • Alex Gartner/Producer
 • Charles Roven/Producer
 • Steve Alexander/Executive Producer
 • Alan Glazer/Executive Producer

Boszorkányvadászat – Filmszínészek és színésznő

 • Nicolas Cage/Behman
 • Ron Perlman/Felson
 • Ulrich Thomsen/Eckhardt
 • Christopher Lee/Cardinal D’Ambroise
 • Fernanda Dorogi/Givaudon
 • Stephen Graham/Hagamar

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Boszorkányvadászat teljes film,néz Boszorkányvadászat film online ingyen HD, Letöltés Boszorkányvadászat teljes film 720p hd, Boszorkányvadászat film online ingyen magyar szöveggel, watch Boszorkányvadászat movie online full version, Boszorkányvadászat full movie download

Hasonló kategóriában

6

Fekete halál

Fekete halál

1348-at írunk, mikor Európára a pestis rémisztő és pusztító árnyéka vetül. Miközben a fekete halál tizedeli a lakosságot, félelem szülte babonás történetek terjednek az emberek között. Az egyik szerint van egy rejtett falu, hol a pestis nem szedi áldozatait: egy szellemidéző vissza tudja hozni a holtakat az élők közé. Ulric (Sean Bean ? A gyűrűk ura, A trónok harca) rettegett lovag. Az egyház őt kéri fel, hogy derítse ki az igazságot a faluval kapcsolatban. Csatlakozik hozzá egy fiatal szerzetes és néhány katona is, ám az utazók legmélyebb rémálmaikban sem találkozhatnának azzal a borzalommal, amely a faluban vár rájuk.

7.8

Gyalog galopp

Gyalog galopp

A Monthy Python Show a BBC televízió legnépszerűbb humoros műsora volt a hatvanas években. A Gyalog-galopp-ban Arthur királynak és a Kerekasztal lovagjainak – sokszor megfilmesített – legendás történetét választották keretül a paródia és burleszk elképesztően eredeti egyvelegéhez.

5.7

Elhurcolva

Elhurcolva

Mióta csak az eszét tudja, Nathan Harpernek az a kellemetlen érzése van, hogy valaki más életét éli. Mikor rábukkan egy kiskori képére egy eltűnt gyerekeket kereső honlapon, Nathan legsötétebb félelme igazolódik be: rájön, szülei nem az igazi szülei, élete pedig egy hazugság, melyet gondosan felépítettek, egy sötét titkot leplezendő.Ahogy elkezdi összerakni valódi személyiségét, Nathant egy csapat képzett gyilkos veszi üldözőbe, arra kényszerítve, hogy az egyetlen személlyel meneküljön, akiben megbízik, szomszédjával, Karennel. Minden másodperc számít, ahogy Nathan és Karen próbál kitérni a bérgyilkosok és szövetségi ügynökök hada elől. De ahogy ellenfelei közelednek, Nathan rájön, hogy túlélésének -és biológiai apja rejtélyének megoldásának- egyetlen módja, ha felhagy a meneküléssel és a saját kezébe veszi az irányítást.

6.8

Mátrix - Újratöltve

Mátrix – Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

CategoriesEgyéb kategória