Aloha Scooby-Doo! Teljes Film Magyarul【2005】[HD-Filmek]

Rating: 6.4
Aloha Scooby-Doo!

Aloha Scooby-Doo!

Aloha Scooby-Doo! Teljes Film Magyarul Scooby-Doo a barátaival Hawaii-ra utazik egy nagy szörfversenyre, ahol felfigyelnek rá, hogy a helyi lakosok aggódnak egy új építkezés miatt. Scooby-Doo és csapata hamarosan szörnyek vadászásába kezd.

 • Kiadás: 2005-01-01
 • Termelés: Warner Bros. Animation /
 • Megjelenési dátum:US 2005-01-01
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Aloha Scooby-Doo!
 • Műfaj: Rejtély Családi Animációs Kaland Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Aloha Scooby-Doo! teljes film

Néz Aloha Scooby-Doo! Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Aloha Scooby-Doo! film

Directeur de film et équipage derrière Aloha Scooby-Doo!

 • Tim Maltby/Director
 • Temple Mathews/Writer
 • Tristin Cole/Background Designer
 • Thomas Chase/Original Music Composer
 • Tim Maltby/Producer
 • Margaret M. Dean/Producer

Aloha Scooby-Doo! – Filmszínészek és színésznő

 • Frank Welker/Scooby-Doo / Fred / Wiki-Tiki / Interviewer (voice)
 • Casey Kasem/Shaggy (voice)
 • Mindy Cohn/Velma (voice)
 • Grey DeLisle/Daphne Blake / Auntie Mahina / Local Woman #2 (voice)
 • Ray Bumatai/Little Jim (voice)
 • Tia Carrere/Snookie / Local Woman #1 (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Aloha Scooby-Doo! teljes film,néz Aloha Scooby-Doo! film online ingyen HD, Letöltés Aloha Scooby-Doo! teljes film 720p hd, Aloha Scooby-Doo! film online ingyen magyar szöveggel, watch Aloha Scooby-Doo! movie online full version, Aloha Scooby-Doo! full movie download

Hasonló kategóriában

5.7

Scooby-Doo - A nagy csapat

Scooby-Doo – A nagy csapat

Szerencsére mindig vannak, akik szívesen megmentik a világot. Amikor a Rejtély Rt. tagjai hírét veszik, hogy egy távoli, titkos szigeten valaki világuralomra készülődve kísértet-tenyésztésbe kezd, habozás nélkül akcióba lendülnek. Pedig ránézésre nem tűnnek túl félelmetesnek: négy fura kamasz, két fiú, két lány egy ócska autóban, kíséretükben egy beszélő dán doggal. Jó az, ha rájuk van bízva a világ jövője? Jobb már nem is lehetne! Cégük szörny- és rémelhárításra, kísértetkergetésre és démondöntésre szakosodott. Mindent tudnak erről az iparról, és rajtaveszt, aki alábecsüli őket. Mától van mitől félni a kísérteteknek.

6.6

Scooby-Doo - Abrakadabra-Doo

Scooby-Doo – Abrakadabra-Doo

A világtól elzárt bűvésziskolát veszélyek fenyegetik: kintről egy félelmetes repülő lény, belülről gonosz erők. Ilyenkor csak egy dolog segíthet: Abrakadabra!, vagyis Scooby-Doo és a Rejtély Rt. A csapat meglátogatja Vilma testvérét, aki a Whirlen Merlin Mágiaakadémia tanítványa, és bizony nem a cilinderből előugró nyuszi lesz itt az egyetlen meglepetés. Egy nagyravágyó jégkrémmágnás be akarja zárni a sulit, egy sikoltó szellem mindenkire a frászt hozza, és a mesebeli félig sárkány, félig oroszlán lény, amit griffnek hívnak, nem is tűnik annyira mesebelinek. Vajon Scooby-Doo, Bozont, Diána, Fred és Vilma elég trükkösek-e ahhoz, hogy megoldják a rejtélyt, és megmentsék az iskolát? Abrakadabra! Egy ilyen detektívcsapattal a szórakozás felér egy varázslattal.

8.2

Kutyaszorítóban

Kutyaszorítóban

Egy gyakorlott tolvajbanda fegyveres rablást követ el egy gyémántraktárban. A rendőrség meglepően hamar a helyszínre ér, ezért felmerül a gyanú, hogy valaki a banda tagjai közül besúgó. A cselekmény a rablás elkövetése után indul, és egy-egy visszatekintő jelenetben idéződik fel az azt megelőző időszak, a bűntett kitervelésének fázisa, illetve ily módon ismerjük meg magukat a szereplőket is.

7.2

Indiana Jones és a végzet temploma

Indiana Jones és a végzet temploma

Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.

CategoriesEgyéb kategória