A Nimfomániás – 2. Rész Teljes Film Magyarul【2013】[HD-Filmek]

Rating: 6.7
A nimfomániás - 2. rész

A nimfomániás – 2. rész

A nimfomániás – 2. rész Teljes Film Magyarul Joe-ra (Charlotte Gainsbourg) egy nap egy sikátorban fekve a rideg utcakövön talál rá az éppen boltba igyekvő Seligman (Stellan Skarsgard). A fiatal nőt megverték, vérzik, és szemmel láthatóan segítségre szorul, ezért a férfi megsajnálja, és elviszi magához, hogy ápolja. Joe pedig mind őszintébben meséli el jóakarójának, miképp került abba a lehetetlen helyzetbe, ahogyan találkoztak. A nő nimfomániásnak diagnosztizálja magát, élményei pedig egészen a tinédzserkoráig nyúlnak vissza. Történetei között szót ejt édesapjáról, egy nagy szerelméről, és szeretőkről, de mindenekelőtt szexuális kalandjairól, amelyek bővelkednek extrémitásokban, zavarba ejtő helyzetekben, szexuális pózokban és játékokban, valamint vállalt perverziókban. Seligman megértően, ámde zavartan hallgatja a nőt és a történelemből, valamint a tudományból vett példákkal és tapasztalatokkal igyekszik értelmet adni a nő tetteinek.

 • Kiadás: 2013-12-25
 • Termelés: Zentropa Entertainments / ARTE France Cinéma /
 • Megjelenési dátum:DE 2013-12-25
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A nimfomániás – 2. rész
 • Műfaj: Dráma Rejtély

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A nimfomániás – 2. rész teljes film

Néz A nimfomániás – 2. rész Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A nimfomániás – 2. rész film

Directeur de film et équipage derrière A nimfomániás – 2. rész

 • Lars von Trier/Director
 • Lars von Trier/Writer
 • Marie Gade Denessen/Producer
 • Peter Aalbæk Jensen/Producer
 • Louise Vesth/Producer
 • Manuel Alberto Claro/Director of Photography

A nimfomániás – 2. rész – Filmszínészek és színésznő

 • Charlotte Gainsbourg/Joe
 • Stellan Skarsgård/Seligman
 • Shia LaBeouf/Jerôme
 • Willem Dafoe/L
 • Stacy Martin/Young Joe
 • Udo Kier/The Waiter

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A nimfomániás – 2. rész teljes film,néz A nimfomániás – 2. rész film online ingyen HD, Letöltés A nimfomániás – 2. rész teljes film 720p hd, A nimfomániás – 2. rész film online ingyen magyar szöveggel, watch A nimfomániás – 2. rész movie online full version, A nimfomániás – 2. rész full movie download

Hasonló kategóriában

5.6

Gátlástalan

Gátlástalan

A velencei Carla Borin Londonba érkezik és lakást keres, amit szeretne megosztani szerelmével a diák Matteo-val. Szerencséjére vagy szerencsétlenségére összetalálkozik az ügynökség vezetőjével a leszbikus Moira-val, akinek azonnal megtetszik a lány és bizonyos szolgáltatások fejében a lakás bérleti díját tekintve kedvezményes összegben állapodnak meg. Amikor a pillangós-bugyi és az álmoskönyv keresése közben az amúgy is féltékeny Matteo ráakad néhány levélre és fényképre, ami Carla-ról és egykori szerelméről Bernard-ról a Velencében a napsütötte tengerparton készült, a diák teljesen maga alá kerül. Az ideges és amorális Carla pedig sorra létesít idegenekkel futó kapcsolatokat. Amikor Matteo Londonba érkezik, először számon kéri a lányon az őt ért sérelmeket – ami a tengerparton történt az már arra az időre esett, amikor ők már jártak – majd arra a következtetésre jut, hogy az a vágy amit Carla iránt érez sokkal fontosabb, mint a beteges féltékenysége.

6.9

A nimfomániás - 1. rész

A nimfomániás – 1. rész

Joe-ra (Charlotte Gainsbourg) egy nap egy sikátorban fekve a rideg utcakövön talál rá az éppen boltba igyekvő Seligman (Stellan Skarsgard). A fiatal nőt megverték, vérzik, és szemmel láthatóan segítségre szorul, ezért a férfi megsajnálja, és elviszi magához, hogy ápolja. Joe pedig mind őszintébben meséli el jóakarójának, miképp került abba a lehetetlen helyzetbe, ahogyan találkoztak. A nő nimfomániásnak diagnosztizálja magát, élményei pedig egészen a tinédzserkoráig nyúlnak vissza. Történetei között szót ejt édesapjáról, egy nagy szerelméről, és szeretőkről, de mindenekelőtt szexuális kalandjairól, amelyek bővelkednek extrémitásokban, zavarba ejtő helyzetekben, szexuális pózokban és játékokban, valamint vállalt perverziókban. Seligman megértően, ámde zavartan hallgatja a nőt és a történelemből, valamint a tudományból vett példákkal és tapasztalatokkal igyekszik értelmet adni a nő tetteinek.

4.4

Egy francia család szexuális krónikája

Egy francia család szexuális krónikája

Ma, amikor 7-77 éves korig már mindenki kattintott rá az interneten pornó filmre, vagy a tévében véletlenül odakapcsolt egy felnőtt csatornára, még mindig tiltott dolog a szexről beszélni? Főleg családon belül? Ezeket a gondolatokat boncolgatja könnyed, humoros, tehát igazi franciás stílusban a rendező páros újabb, a hétköznapitól eltérően szokatlan filmjében. A film szociográfia igényességgel ábrázolja egy mai hagyományos francia család nemi életének generációkon átívelő izgalmas bonyodalmait, olyan kérdéseket feszegetve, mint a nemi érettség, vagy a nemi identitás kérdése, a partnerkeresés és az igényes nemi élet.

5.6

Lulú

Lulú

Az ellentmondásos spanyol rendező, Bigas Luna, korai alkotása Amudena Grandes botrányos regénye alapján készült. A fiatal és bájos Lulú a felnőtt élet küszöbén áll. Megismerkedik bátyja barátjával, a jóképű Pabloval. A nőket szexuális tárgyként kezelő, önimádó férfi bevezeti a lányt a testi élvezetek világába. A fiatalok járni kezdenek egymással, és folyton új szexuális tapasztalatok után kutatnak. Elcsábítják Lulú bátyját, és együtt szeretkeznek. Az új élvezeteket kereső lány egyre furcsább kalandokba keveredik, és egyre mélyebbre süllyed az érzésektől megfosztott testi élvezetek világában. Hamarosan ráébred, hogy csak erotikus tárgyként kezelik. Vajon képes lesz kitörni ebből a helyzetből?

CategoriesEgyéb kategória