A Bourne-rejtély Teljes Film Magyarul【2002】[HD-Filmek]

Rating: 7.4
A Bourne-rejtély

A Bourne-rejtély

A Bourne-rejtély Teljes Film Magyarul Eszméletlen, több sebből vérző férfit ment ki a Földközi-tengerből a halászhajó legénysége. Miután magához tér, nem emlékszik semmire. Nem tudja kicsoda, és hogyan került a tengerbe. Az egyetlen támpont a mikrofilm, amit az orvos operált ki a lapockája alól. Miután a férfi felgyógyul, a mikrofilmen olvasható zürichi bank neve és a számlaszám nyomán elindul, hogy kiderítse, kicsoda valójában. Zürichben nevet kap az ismeretlen férfi, ő lenne Jason Bourne. Jason Bourne, akit feltűnése pillanatától kezdve meg akarnak ölni. Menekülés közben találkozik Marie-vel, a német lánnyal.

 • Kiadás: 2002-06-14
 • Termelés: Universal Pictures / Hypnotic / Kalima Productions GmbH & Co. KG / Stillking Films / The Kennedy/Marshall Company /
 • Megjelenési dátum:US 2002-06-14
 • A film költségvetése:$60,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Bourne-rejtély
 • Műfaj: Akció Dráma Rejtély Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Bourne-rejtély teljes film

Néz A Bourne-rejtély Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Bourne-rejtély film

Directeur de film et équipage derrière A Bourne-rejtély

 • Doug Liman/Director
 • Doug Liman/Producer
 • Robert Ludlum/Author
 • Tony Gilroy/Screenplay
 • W. Blake Herron/Screenplay
 • Oliver Wood/Director of Photography

A Bourne-rejtély – Filmszínészek és színésznő

 • Matt Damon/Jason Bourne
 • Franka Potente/Marie Helena Kreutz
 • Chris Cooper/Alexander Conklin
 • Clive Owen/The Professor
 • Brian Cox/Ward Abbott
 • Adewale Akinnuoye-Agbaje/Nykwana Wombosi

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Bourne-rejtély teljes film,néz A Bourne-rejtély film online ingyen HD, Letöltés A Bourne-rejtély teljes film 720p hd, A Bourne-rejtély film online ingyen magyar szöveggel, watch A Bourne-rejtély movie online full version, A Bourne-rejtély full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

A Bourne-csapda

A Bourne-csapda

Két évvel ezelőtt Jason Bourne azt hitte, sikerült elmenekülnie a múltja elől. Hiába tűnt el kedvesével együtt a világ szeme elől, sokaknak áll érdekében, hogy holtan lássák. A pár rejtőzködve él a kis faluban, amikor felbukkan egy ügynök. Mindent hátrahagyva elmenekülnek, ám Marie áldozatul esik üldözőinek. Egykori munkaadói, az Ügynökség emberei ugyanúgy Bourne nyomában vannak, mint a maffiózó zsoldjában álló bérgyilkos, a hajsza tehát ott folytatódik, ahol régen abbamaradt. A helyzet annyiban változik, hogy az ügynököt személyes bosszú is hajtja.

7.4

A Bourne-ultimátum

A Bourne-ultimátum

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig és kideríteni, ki is ő valójában. A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették.

6.6

007 - Csak kétszer élsz

007 – Csak kétszer élsz

A legendás 007-es ügynök ezúttal különös üggyel és különös ellenféllel találja szemben magát. A látszólag minden hájjal megkent Blofeld egy kialudt vulkán mélyén rendezte be főhadiszállását, innen irányítja bombabiztos konspirációját. Egy rejtélyes űrhajó teljes legénységével együtt elragad egy Föld körül keringő űrállomást. Az eset több, mint gyanús. A szuperhatalmak nem tudják mire vélni a történteket, ezért felkészülnek a harmadik világháborúra. Ebben a helyzetben csupán egy ember segíthet: James Bond.

7.1

Die Hard 3. - Az élet mindig drága

Die Hard 3. – Az élet mindig drága

John McClane, a New York-i rendőr minduntalan kihívja a sorsot maga ellen, de rendkívüli tehetséggel úrrá lesz a reménytelen helyzeteken is. Most azonban a veszély keresi őt, s nem fordítva. Simon, az ördögi gazember személyes indíttatásból akar bosszút állni McClane-en, akit arra kényszerít, hogy részt vegyen egy halálos játékban, melynek tétje nem más, mint New York. McClane-nek hamarosan új társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel nemsokára együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel előttük járó Simont kutatva.

CategoriesEgyéb kategória