Willy Wonka és A Csokoládégyár Teljes Film Magyarul【1971】[HD-Filmek]

Rating: 7.4
Willy Wonka és a csokoládégyár

Willy Wonka és a csokoládégyár

Willy Wonka és a csokoládégyár Teljes Film Magyarul Az egész világ meglepődik, amikor a híres csokigyáros, Willy Wonka sok éves rejtegetés után kihirdeti: öt szerencsés kiválasztott körülnézhet a gyárában, meglesheti híres csokoládéinak titkát, és mindezek tetejébe élete végéig ingyenes ellátást kap a Wonka termékekből. Senki sem szeretné jobban ezt a díjat, mint az ifjú Charlie, de a családja túl szegény ahhoz, hogy a drága Wonka csokikból vásároljon, márpedig így semmi esélye, hogy egyhez hozzájusson abból az öt csokiba rejtett aranytallérból, mely a belépést jelentené. Ám a mozi világában éppen az a csodálatos, hogy minden megtörténhet.

 • Kiadás: 1971-06-29
 • Termelés: Paramount / David L. Wolper Productions /
 • Megjelenési dátum:US 1971-06-29
 • A film költségvetése:$3,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Willy Wonka és a csokoládégyár
 • Műfaj: Zenei Családi Fantasy Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Willy Wonka és a csokoládégyár teljes film

Néz Willy Wonka és a csokoládégyár Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Willy Wonka és a csokoládégyár film

Directeur de film et équipage derrière Willy Wonka és a csokoládégyár

 • Mel Stuart/Director
 • Stan Margulies/Producer
 • David L. Wolper/Producer
 • Arthur Ibbetson/Director of Photography
 • David Saxon/Editor
 • Helen Colvig/Costume Design

Willy Wonka és a csokoládégyár – Filmszínészek és színésznő

 • Gene Wilder/Willy Wonka
 • Jack Albertson/Grandpa Joe
 • Peter Ostrum/Charlie Bucket
 • Roy Kinnear/Mr. Henry Salt
 • Denise Nickerson/Violet Beauregarde
 • Leonard Stone/Mr. Sam Beauregarde

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Willy Wonka és a csokoládégyár teljes film,néz Willy Wonka és a csokoládégyár film online ingyen HD, Letöltés Willy Wonka és a csokoládégyár teljes film 720p hd, Willy Wonka és a csokoládégyár film online ingyen magyar szöveggel, watch Willy Wonka és a csokoládégyár movie online full version, Willy Wonka és a csokoládégyár full movie download

Hasonló kategóriában

6.9

Charlie és a csokigyár

Charlie és a csokigyár

A csokigyár, amelyről a szegény családban élő Charlie álmodik, borzasztóan titokzatos. Tizenöt éve senki nem látott egyetlen munkást se bemenni, se kijönni, nem látták a csokoládégyáros Willy Wonkát, csak az irtózatos mennyiségű csoki áramlik ki a gyárból. Azután fantasztikus hír röppen világgá: Willy Wonka bejelenti, hogy kinyitja gyára kapuit az öt szerencsés nyertes előtt, aki egy-egy aranyjegyet talál csokoládéja csomagolópapírjában. Charlie is a kevés kiválasztott közé kerül. Találkoznak a titokzatos férfival és arra is fény derül, mi a látogatás megszervezésének igazi célja.

7

Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A második világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra.

6.7

Neveletlen hercegnő

Neveletlen hercegnő

Mia, mint a kamaszlányok általában, arról ábrándozik, hogy siker és csillogás veszi körül. Álma valóra válik, amikor egy nap meglátogatja sosem látott nagyanyja. A hölgy kicsit kilóg a San Franciscó-i környezetből: ugyanis ő Genovia királynője, és azért jött, hogy unokájának átadja a trónt. Míg a szigorú nagymama a királynőhöz méltó viselkedésre próbálja nevelni a makrancos kamaszlányt, Mia egyre kevésbé szeretne királynő lenni. Ahhoz ugyanis itt kéne hagynia barátnőjét, az iskolát, kedvenc Ford Mustangját és persze egy fiút, akivel kapcsolatban szintén titkos álmai vannak.

6.5

Narnia krónikái - Caspian herceg

Narnia krónikái – Caspian herceg

A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett a saját fiát akarja a trónra ültetni. A jogos trónörökös által vezetett lázadók szeretnék visszaállítani a rendet. A régi és új barátai oldalán Peter és testvérei is harcba szállnak, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét.

CategoriesEgyéb kategória