A Dzsungel Könyve Teljes Film Magyarul【2016】[HD-Filmek]

Rating: 6.8
A dzsungel könyve

A dzsungel könyve

A dzsungel könyve Teljes Film Magyarul Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak. Sir Kán azonban már hosszú ideje feni a fogát az embercsemetére.Rudyard Kipling klasszikus meséjét, A dzsungel könyvét aligha kell bemutatni bárkinek is. Ki ne ismerné Mauglit, a fiúét, aki a dzsungel mélyén a farkasok nevelnek fel és akit gyerekkorában a mindig bölcs medve, Balu próbál meg terelgetni az élet tengerében, a fekete párduccal, Bagirával közösen.A fákkal és indákkal övezet erdőségekben azonban a veszélynek sem vagyunk híján, hiszen Ká és Sírkán is állandó fenyegetést jelent, de talán a majomkirály Lajcsi sem éppen az ember legjobb barátja.

 • Kiadás: 2016-04-07
 • Termelés: Walt Disney Pictures / Fairview Entertainment / Moving Picture Company /
 • Megjelenési dátum:GB 2016-04-07
 • A film költségvetése:$175,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A dzsungel könyve
 • Műfaj: Kaland Dráma Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A dzsungel könyve teljes film

Néz A dzsungel könyve Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A dzsungel könyve film

Directeur de film et équipage derrière A dzsungel könyve

 • Jon Favreau/Director
 • Seth Engstrom/Conceptual Design
 • Phil Langone/Storyboard
 • Mark S. Wright/Visual Effects Editor
 • John Debney/Music
 • Robert Legato/Visual Effects Supervisor

A dzsungel könyve – Filmszínészek és színésznő

 • Neel Sethi/Mowgli
 • Bill Murray/Baloo (voice)
 • Ben Kingsley/Bagheera (voice)
 • Idris Elba/Shere Khan (voice)
 • Scarlett Johansson/Kaa (voice)
 • Christopher Walken/King Louie (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A dzsungel könyve teljes film,néz A dzsungel könyve film online ingyen HD, Letöltés A dzsungel könyve teljes film 720p hd, A dzsungel könyve film online ingyen magyar szöveggel, watch A dzsungel könyve movie online full version, A dzsungel könyve full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

A dzsungel könyve

A dzsungel könyve

Mauglit, a dzsungelben hagyott emberkölyköt farkasok nevelik fel. Amikor felcseperedik, Bagira, a bölcs párduc azt tanácsolja neki, költözzön a hasonszőrűek közé, vagyis az emberek falujába. Maugli azonban ezzel nem ért egyet, ezért inkább menekül, és ezzel vidám kalandok egész sora veszi kezdetét. Walt Disney 19. egész estés klasszikus mûve a legutolsó, ami még magán viseli a stúdió névadójának kéznyomát! A dzsungel könyve és A kis hableány az első két Disney-klasszikus, amely DVD-n is megjelenhet!

6.6

Maugli

Maugli

Egy farkasok által felnevelt fiúnak szembe kell néznie egy vérszomjas tigrissel, Sir Kánnal, és egyúttal a származásával is.

7.1

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó ami nem éppen előny, ha az ember – vagyis panda – a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel -Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal – gurujuk, Shifu mester vezetésével. Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja váltani álmát és kung fu hős lesz belőle? Po teljes szívével – és terjedelmével – a feladat megoldásán fáradozik és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.

7.5

Paddington 2.

Paddington 2.

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.

CategoriesEgyéb kategória