A LEGO-kaland 2. Teljes Film Magyarul【2019】[HD-Filmek]

Rating: 6.8
A LEGO-kaland 2.

A LEGO-kaland 2.

A LEGO-kaland 2. Teljes Film Magyarul Már 5 éve fantasztikus minden, de egy új fenyegetés érkezik: LEGO DUPLO® megszállók az űrből, akik gyorsabban rombolnak, mint amelyen gyorsan újjá lehet építeni a dolgokat.

 • Kiadás: 2019-01-26
 • Termelés: Vertigo Entertainment / Lin Pictures / LEGO / Animal Logic / Warner Animation Group / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2019-01-26
 • A film költségvetése:$10,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A LEGO-kaland 2.
 • Műfaj: Akció Kaland Animációs Vígjáték Családi Sci-Fi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A LEGO-kaland 2. teljes film

Néz A LEGO-kaland 2. Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A LEGO-kaland 2. film

Directeur de film et équipage derrière A LEGO-kaland 2.

 • Phil Lord/Writer
 • Phil Lord/Producer
 • Christopher Miller/Producer
 • Christopher Miller/Writer
 • Mike Mitchell/Director
 • Jared Stern/Screenplay

A LEGO-kaland 2. – Filmszínészek és színésznő

 • Chris Pratt/Emmet Brickowski / Rex Dangervest (voice)
 • Elizabeth Banks/Lucy / Wyldstyle (voice)
 • Will Arnett/Batman (voice)
 • Tiffany Haddish/Queen Watevra Wa’Nabi (voice)
 • Stephanie Beatriz/General Mayhem (voice)
 • Charlie Day/Benny (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A LEGO-kaland 2. teljes film,néz A LEGO-kaland 2. film online ingyen HD, Letöltés A LEGO-kaland 2. teljes film 720p hd, A LEGO-kaland 2. film online ingyen magyar szöveggel, watch A LEGO-kaland 2. movie online full version, A LEGO-kaland 2. full movie download

Hasonló kategóriában

7.4

A Lego-kaland

A Lego-kaland

Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges figurák egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket… majd meglátjuk hova. Annyi biztos: a kettős életet élő Lord Biznisz az elveszejtésükre tör, Emmet pedig Vitruvius, a bölcs öreg, egy vad Lego-lány, Batman és még néhány furcsa fickó oldalán, gyorsan alakuló járgányok és könnyen átépíthető világok között harcol – de alig érti, mi zajlik körülötte.

7.2

Lego Batman - A film

Lego Batman – A film

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

5.4

LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem

LEGO: Az igazság ligája – Kozmikus küzdelem

A Földünk csodálatos ékkő, amely kiemelkedik az űr sötétségéből… továbbá Agykeselyű, a robot számára egy újabb planéta, amelyet bolygókból álló gyűjteményében akar tudni. Nem mintha az Igazság Ligája ezt szó nélkül hagyná! De miután Agykeselyű visszaküldi Supermant, Csodanőt és a Zöld Lámpást az időben, méghozzá más és más korokba, Batman és a Villám feladata lesz, hogy újraegyesítse a Ligát, miközben a Földön Kiborg és Supergirl Agykeselyű drónjaival folytat elkeseredett küzdelmet. A LEGO® és a DC Comics vadonatúj közös filmjében bármi lehetséges őskori összecsapásoktól kezdve világrengető viadalokig, de egy biztos: soha nem szabad alábecsülni az Igazság Ligáját!

6.3

Az Igazság Ligája a Bizarro Liga ellen

Az Igazság Ligája a Bizarro Liga ellen

Miközben a Földön Superman és az Igazság Ligájának hősei teszik a dolgukat, Superman fura klónja, Bizarro is éli világát. Ő az, akinek ha mondanak valamit, az ellenkezőjét érti, mondja és teszi annak. Amikor Bizarro világát pusztulással fenyegeti Darkseid, a galaktikus zsarnok, Bizarro visszatér a Földre, és klónozza az Igazság Ligájának tagjait. Így születik meg Batzarro, Bizarra, Greenzarro és Cyzarro. Vajon az Igazság Ligájának tagjai összefognak-e a bizarr társaikkal, hogy megállítsák Darkseidot?

CategoriesEgyéb kategória