Beverly Hills-i Zsaru 3. Teljes Film Magyarul【1994】[HD-Filmek]

Rating: 5.8
Beverly Hills-i zsaru 3.

Beverly Hills-i zsaru 3.

Beverly Hills-i zsaru 3. Teljes Film Magyarul Axel Foley, mialatt egy autólopási ügyön dolgozik, eljut egy olyan hálózathoz, s keresztezi olyan embereknek a dolgát, mely sokkal nagyobb üzlet, mint ahogy azt Ő korábban gondolta. Kiderül, hogy ugyanazok az emberek, akik lelőtték főnökét, most pénzhamisítási hálózatot működtetnek Los Angelesben. Így Axel ismét Beverly Hillsbe utazik, hogy segítségére legyen barátainak.

 • Kiadás: 1994-05-24
 • Termelés: Paramount / Eddie Murphy Productions /
 • Megjelenési dátum:US 1994-05-24
 • A film költségvetése:$50,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Beverly Hills-i zsaru 3.
 • Műfaj: Akció Vígjáték Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Beverly Hills-i zsaru 3. teljes film

Néz Beverly Hills-i zsaru 3. Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Beverly Hills-i zsaru 3. film

Directeur de film et équipage derrière Beverly Hills-i zsaru 3.

 • John Landis/Director
 • Danilo Bach/Author
 • Daniel Petrie Jr./Author
 • Steven E. de Souza/Author
 • Mace Neufeld/Producer
 • Robert Rehme/Producer

Beverly Hills-i zsaru 3. – Filmszínészek és színésznő

 • Eddie Murphy/Axel Foley
 • Judge Reinhold/Billy Rosewood
 • Héctor Elizondo/Jon Flint
 • Gilbert R. Hill/Insp. Douglas Todd
 • Timothy Carhart/Ellis Dewald
 • Bronson Pinchot/Serge

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Beverly Hills-i zsaru 3. teljes film,néz Beverly Hills-i zsaru 3. film online ingyen HD, Letöltés Beverly Hills-i zsaru 3. teljes film 720p hd, Beverly Hills-i zsaru 3. film online ingyen magyar szöveggel, watch Beverly Hills-i zsaru 3. movie online full version, Beverly Hills-i zsaru 3. full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Beverly Hills-i zsaru 2.

Beverly Hills-i zsaru 2.

Axel Foley még mindig nevetőgörcsöt kap, ha arra az éjszakára gondol, amikor banánt dugott egy Beverly Hills-i rendőrautó kipufogócsövébe. Első kaliforniai látogatása során olyan hullámokat kavart maga körül, amilyet még nem látott Beverly Hills. Jelenleg azonban Detroitban tartózkodik, és nyomozói teendőit végzi, amikor hírt kap Beverly Hillsből, hogy az ottani rendőrfőnököt súlyosan megsebesítette egy orvlövész. Foley-nak természetesen nem kell kétszer mondani, hogy menjen segíteni, azonnal a helyszínre utazik. S amint megjelenik, Kalifornia legelitebb környékén azonnal elszabadul a pokol.

7.1

Die Hard 3. - Az élet mindig drága

Die Hard 3. – Az élet mindig drága

John McClane, a New York-i rendőr minduntalan kihívja a sorsot maga ellen, de rendkívüli tehetséggel úrrá lesz a reménytelen helyzeteken is. Most azonban a veszély keresi őt, s nem fordítva. Simon, az ördögi gazember személyes indíttatásból akar bosszút állni McClane-en, akit arra kényszerít, hogy részt vegyen egy halálos játékban, melynek tétje nem más, mint New York. McClane-nek hamarosan új társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel nemsokára együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel előttük járó Simont kutatva.

7.1

Beverly Hills-i zsaru

Beverly Hills-i zsaru

Axel Foley olyan rendőr, aki mindig bajba keveredik. Különösen akkor, amikor nem tudja megtagadni természetét és a detroiti rendőrségen állandóan összetűzésbe kerül a főnökével. A főnök legfőbb gondja Foley-val kapcsolatban az, hogy a zsaru szinte soha sem tartja magát a kiadott utasításokhoz, hanem sokkal inkább a saját elképzelései szerint végzi dolgát. Igaz, így is sikeresen! Egy napon megölik az egyik legrégebbi barátját a Los Angeles-i Beverly Hillsben. Foley pedig nem tehet mást, odarepül és elkezdi a nyomozást.

6.4

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk

Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk

A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Tapia (Jordi Mollá), a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól jövedelmező drogkereskedelmét, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd (Gabrielle Union), aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket.

CategoriesEgyéb kategória