Creed: Apollo Fia Teljes Film Magyarul【2015】[HD-Filmek]

Rating: 7.3
Creed: Apollo fia

Creed: Apollo fia

Creed: Apollo fia Teljes Film Magyarul Adonis Johnson sosem ismerte legendás apját, a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed-et, aki még azelőtt elhunyt, hogy ő megszületett volna. Ettől még nem kérdéses, hogy a boksz a vérében van, ezért Adonis Philadelphiába, apja és Rocky összecsapásának helyszínére megy. A srác felkeresi a legendás bokszolót, és arra kéri, legyen az edzője. Rocky Balboa meglátja benne az erőt és az elhivatottságot, és szárnyai alá veszi a tehetséget, de az egykori bajnoknak egy olyan „ellenféllel” is meg kell küzdenie, ami sokkal halálosabb veszéllyel fenyegeti, mint bárki a szorítóban.

 • Kiadás: 2015-11-25
 • Termelés: New Line Cinema / Metro-Goldwyn-Mayer / Warner Bros. Pictures / Winkler Films /
 • Megjelenési dátum:US 2015-11-25
 • A film költségvetése:$37,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Creed: Apollo fia
 • Műfaj: Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Creed: Apollo fia teljes film

Néz Creed: Apollo fia Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Creed: Apollo fia film

Directeur de film et équipage derrière Creed: Apollo fia

 • Amanda Carroll/Set Decoration
 • Gabe Hilfer/Music Supervisor
 • Francine Maisler/Casting
 • Ryan Coogler/Director
 • Ryan Coogler/Screenplay
 • Aaron Covington/Screenplay

Creed: Apollo fia – Filmszínészek és színésznő

 • Michael B. Jordan/Adonis Creed
 • Sylvester Stallone/Robert “Rocky” Balboa, Sr.
 • Tessa Thompson/Bianca
 • Phylicia Rashād/Mary Anne Creed
 • Tony Bellew/”Pretty” Ricky Conlan
 • Alex Henderson/Young Adonis Johnson

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Creed: Apollo fia teljes film,néz Creed: Apollo fia film online ingyen HD, Letöltés Creed: Apollo fia teljes film 720p hd, Creed: Apollo fia film online ingyen magyar szöveggel, watch Creed: Apollo fia movie online full version, Creed: Apollo fia full movie download

Hasonló kategóriában

7

Tűzszekerek

Tűzszekerek

A két megszállott futó, Harold (Ben Cross) és Eric (Ian Charleson) vérre menő küzdelmet vívnak egymással a győzelemért. Eric, az elszánt skót misszionárius Isten dicsőségéért fut, míg Harold a győzelmeivel akarja bebizonyítani jogos helyét a társadalomban. Ők ketten képviselik Angliát az 1924-es párizsi olimpián, s miután a futás mindkettőjük számára az életet jelenti, így küzdelmeik során hihetetlen indulatok és ellentétek feszülnek közöttük.

7.3

Sicario: A bérgyilkos

Sicario: A bérgyilkos

Az emberrablási ügyekre specializálódott FBI ügynök, Kate Macy és csapata egy bevetés során falba temetett, rothadó hullákra bukkan a Diaz család házában. Kate-et ezután felkérik, hogy vegyen részt egy titkos akcióban az Egyesült Államok és Mexikó területén ténykedő hírhedt Diaz klán és vezetője, a véreskezű drogbáró elfogására. A klán a könyörtelen Sonora kartell tagja, A mexikói bűnbanda terjeszkedését egyre nehezebb megfékezni, a korrupcióban már több ügynök is érintett. Egy kolumbiai bérgyilkos, Alejandro és Matt Graver különleges ügynök vezetésével szigorúan titkos egység indul Ciudad Juarez felé. Az idealista Kate a csapat egyetlen nőtagjaként szintén velük tart, és hamarosan olyan véres háborúban találja magát, ahol az ellenfél semmilyen szabályt nem tisztel. Őrült gyilkosok és ártatlan emberek egyaránt áldozatul esnek a sötét, alvilági küzdelemnek, amelyben tiszta eszközökkel, úgy tűnik, lehetetlen igazságot szolgáltatni.

7.4

Mélyütés

Mélyütés

Billy ’The Great’ Hope, az éppen regnáló világbajnok bokszoló kiváló pályafutást tudhat maga mögött. A sportoló kiegyensúlyozott karrierje és családi élete azonban egy pillanat alatt megbomlani látszik, amikor felesége tragikus hirtelenséggel életét veszti egy balesetben. Billy egyre jobban lesüllyed, egy időre még gyermeke felett is elveszti a felügyelet jogát. Eljött az idő, hogy visszatérjen a ringbe, hogy visszanyerje a becsületét és megmaradt családját.

6.6

Creed 2.

Creed 2.

Az élet kötéltánccá vált Adonis Creed számára. Személyes kötelezettségei és a következő nagy meccsre való felkészülése között megtalálni az egyensúlyt komoly kihívásnak bizonyul. Az, hogy ellenfele családja és a sajátja közös múlttal bír, csak feszültebbé teszi a közeledő megmérettetést a ringben. Rocky Balboa viszont mindvégig ott van mellette, így együtt néznek szembe régi sérelmeikkel, együtt jönnek rá, miért is érdemes küzdeni és együtt fedezik fel, hogy semmi sem fontosabb a családnál.

CategoriesEgyéb kategória