X-Men: Sötét Főnix Teljes Film Magyarul【2019】[HD-Filmek]

Rating: 6.2
X-Men: Sötét Főnix

X-Men: Sötét Főnix

X-Men: Sötét Főnix Teljes Film Magyarul Az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák.

 • Kiadás: 2019-06-05
 • Termelés: The Donners’ Company / 20th Century Fox / Genre Films / Bad Hat Harry Productions / Marvel Entertainment / Kinberg Genre /
 • Megjelenési dátum:US 2019-06-05
 • A film költségvetése:$200,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men: Sötét Főnix
 • Műfaj: Sci-Fi Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz X-Men: Sötét Főnix teljes film

Néz X-Men: Sötét Főnix Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek X-Men: Sötét Főnix film

Directeur de film et équipage derrière X-Men: Sötét Főnix

 • John Byrne/Comic Book
 • Simon Kinberg/Screenplay
 • Simon Kinberg/Producer
 • Lauren Shuler Donner/Producer
 • Chris Claremont/Comic Book
 • Simon Kinberg/Director

X-Men: Sötét Főnix – Filmszínészek és színésznő

 • Sophie Turner/Jean Grey / Dark Phoenix
 • James McAvoy/Charles Xavier / Professor X
 • Michael Fassbender/Erik Lensherr / Magneto
 • Jennifer Lawrence/Raven Darkholme / Mystique
 • Jessica Chastain/Vuk
 • Nicholas Hoult/Hank McCoy / Beast

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:X-Men: Sötét Főnix teljes film,néz X-Men: Sötét Főnix film online ingyen HD, Letöltés X-Men: Sötét Főnix teljes film 720p hd, X-Men: Sötét Főnix film online ingyen magyar szöveggel, watch X-Men: Sötét Főnix movie online full version, X-Men: Sötét Főnix full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

4.4

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Négy különc átsodródik egy alternatív univerzumba, és ott meghökkentő átalakuláson megy keresztül. Az életük visszavonhatatlanul megváltozik: először rá kell jönniük, mit kezdjenek különös, új erejükkel, azután meg kell tanulniuk, hogyan használják azt, végül össze kell fogniuk, hogy megmentsék a Földet egy egykori baráttól, aki mára ellenség lett.

6.6

Penge

Penge

Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő, akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.

CategoriesEgyéb kategória