Lego Batman – A Film Teljes Film Magyarul【2017】[HD-Filmek]

Rating: 7.2
Lego Batman - A film

Lego Batman – A film

Lego Batman – A film Teljes Film Magyarul Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

 • Kiadás: 2017-02-08
 • Termelés: Lin Pictures / Warner Bros. Animation / Animal Logic / DC Entertainment / Lord Miller / Warner Bros. Pictures / LEGO /
 • Megjelenési dátum:DK 2017-02-08
 • A film költségvetése:$80,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Lego Batman – A film
 • Műfaj: Akció Animációs Vígjáték Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Lego Batman – A film teljes film

Néz Lego Batman – A film Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Lego Batman – A film film

Directeur de film et équipage derrière Lego Batman – A film

 • Chris McKenna/Screenplay
 • Erik Sommers/Screenplay
 • Chris McKay/Director
 • Jared Stern/Additional Writing
 • John Whittington/Additional Writing
 • Roy Lee/Producer

Lego Batman – A film – Filmszínészek és színésznő

 • Will Arnett/Batman / Bruce Wayne (voice)
 • Zach Galifianakis/The Joker (voice)
 • Michael Cera/Robin / Dick Grayson (voice)
 • Rosario Dawson/Batgirl / Barbara Gordon (voice)
 • Ralph Fiennes/Alfred Pennyworth (voice)
 • Mariah Carey/Mayor McCaskill (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Lego Batman – A film teljes film,néz Lego Batman – A film film online ingyen HD, Letöltés Lego Batman – A film teljes film 720p hd, Lego Batman – A film film online ingyen magyar szöveggel, watch Lego Batman – A film movie online full version, Lego Batman – A film full movie download

Hasonló kategóriában

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

6.5

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

CategoriesEgyéb kategória