Az üvegfenekű Hajó Teljes Film Magyarul【1966】[HD-Filmek]

Rating: 5.7
Az üvegfenekű hajó

Az üvegfenekű hajó

Az üvegfenekű hajó Teljes Film Magyarul Doris Day játssza Jennifer Nelsont, aki ha épp nem a NASA-nál titkárnősködik, akkor hableányként domborít apja turistahajóján. Épp ezen utóbbi hivatást gyakorolja, mikor összefut Bruce Templetonnal, a jóképű lángelmével, aki történetesen szintén a NASA-nak dolgozik, és azonnal szemet vet a lenge öltözetben parolázó szépségre. El is intézi hamar, hogy Jennifer neki dolgozzon, csakhogy paranoiás barátoknak és mókás félreértések egész sorozatának köszönhetően Bruce hamarosan azon kapja magát, hogy orosz kémnek nézi a lányt.

 • Kiadás: 1966-06-09
 • Termelés: Reame Productions / Euterpe / Arwin Productions /
 • Megjelenési dátum:US 1966-06-09
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Az üvegfenekű hajó
 • Műfaj: Vígjáték Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Az üvegfenekű hajó teljes film

Néz Az üvegfenekű hajó Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Az üvegfenekű hajó film

Directeur de film et équipage derrière Az üvegfenekű hajó

 • Frank Tashlin/Director
 • Everett Freeman/Writer
 • Everett Freeman/Producer
 • Martin Melcher/Producer
 • Frank De Vol/Original Music Composer
 • Leon Shamroy/Director of Photography

Az üvegfenekű hajó – Filmszínészek és színésznő

 • Doris Day/Jennifer Nelson
 • Rod Taylor/Bruce Templeton
 • Arthur Godfrey/Axel Nordstrom
 • John McGiver/Ralph Goodwin
 • Paul Lynde/Homer Cripps
 • Edward Andrews/Gen. Wallace Bleecker

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Az üvegfenekű hajó teljes film,néz Az üvegfenekű hajó film online ingyen HD, Letöltés Az üvegfenekű hajó teljes film 720p hd, Az üvegfenekű hajó film online ingyen magyar szöveggel, watch Az üvegfenekű hajó movie online full version, Az üvegfenekű hajó full movie download

Hasonló kategóriában

6.7

007 - A kém, aki szeretett engem

007 – A kém, aki szeretett engem

Amerikai és szovjet atom-tengeralattjárók sorra tűnnek el a nemzetközi vizeken. Az események hátterében az ördögien gonosz milliárdos, Mr. Stromberg áll, akinek végső célja, hogy a tengeralattjárókon lévő nukleáris robbanófejeket felhasználva – egy hatalmas, a tenger mélye alatt fekvő katonai bázisról – kirobbantsa a harmadik világháborút. A britek James Bondot, a szovjetek Anja Amaszova titkos ügynököt bízzák meg azzal, hogy megoldja a helyzetet. A két kém egymással szövetkezve lát neki a feladatnak és eleinte sikeresen is veszik az akadályokat, sőt idővel úgy tűnik, többről is szó lehet köztük a közönséges munkakapcsolatnál. De aztán kiderül, hogy Anja korábbi szerelmét James Bond ölte meg egyik korábbi megbízatása során.

6.9

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

7

007 - Dr. No

007 – Dr. No

A brit titkosszolgálat ügynökét, James Bond-ot Jamaicába küldik, hogy egyik társuk meggyilkolásának ügyében nyomozzon. Érkezését nem fogadja egyöntetű örömrivalgás, de ennek ellenére Bond pillanatok alatt megtalálja a nyomokat, amin elindulhat a gyilkos felkutatására. Hamarosan egy titokzatos tudóshoz jut el, Dr. Nohoz, majd egyre váratlanabb szálak bonyolódnak az ügybe.

6.7

007 - Tűzgolyó

007 – Tűzgolyó

Az alvilági szuperbűnözőket tömörítő szervezet, a S.P.E.C.T.R.E. ismét egy világbékét fenyegető ördögi tervet eszelt ki. Elrabolják a NATO egyik atomrakétákkal felszerelt gépét és a bombákat az óceán mélyén rejtik el. Azzal fenyegetőznek, hogy felrobbantják őket, ha nem kapnak a nagyhatalmaktól százmillió font váltságdíjat. A nagyszabású terv ötlete a gátlástalan Emilio Largo fejéből pattant ki. Largo titkos főhadiszállása valahol a Bahamákon található – onnan irányítja az akciót. A 007-es ügynöknek nincs könnyű dolga: nem csak a szárazföldön és a levegőben, de ezúttal a tenger mélyén is meg kell küzdenie a S.P.E.C.T.R.E. gyilkos zsoldosaival és a cápákkal. Largo ugyanis előszeretettel eteti kedvenc háziállatait ellenségeivel.

CategoriesEgyéb kategória