Még Mindig Tudom, Mit Tettél Tavaly Nyáron Teljes Film Magyarul【1998】[HD-Filmek]

Rating: 5.2
Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron

Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron

Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron Teljes Film Magyarul Egy év telt el azóta, hogy egy idilli amerikai kisvárosban egy őrült bestiálisan meggyilkolt néhány fiatalt. Egyedül Julie (Jennifer Love Hewitt) maradt életben, ám tudja: nincs elfelejtett bűn, előbb-utóbb mindenért bűnhődnie kell. Hosszú idő után úgy dönt, elutazik barátaival a Bahamákra, ám egy idilli kirándulás helyett szörnyűséges rémálomba csöppen. A sziget elhagyatott, ráadásul a közeledő vihar miatt nem lehet elhagyni, és Julie levelet kap valahonnan, melyben csak ennyi áll: Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron!

 • Kiadás: 1998-11-13
 • Termelés: Summer Knowledge LLC / Columbia Pictures / Mandalay Entertainment /
 • Megjelenési dátum:US 1998-11-13
 • A film költségvetése:$65,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron
 • Műfaj: Horror Rejtély Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron teljes film

Néz Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron film

Directeur de film et équipage derrière Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron

 • Danny Cannon/Director
 • Trey Callaway/Screenplay
 • William S. Beasley/Producer
 • Stokely Chaffin/Producer
 • Erik Feig/Producer
 • Neal H. Moritz/Producer

Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron – Filmszínészek és színésznő

 • Jennifer Love Hewitt/Julie James
 • Freddie Prinze Jr./Ray Bronson
 • Mekhi Phifer/Tyrell
 • Brandy Norwood/Karla Wilson
 • Muse Watson/Ben Willis
 • Matthew Settle/Will Benson

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron teljes film,néz Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron film online ingyen HD, Letöltés Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron teljes film 720p hd, Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron film online ingyen magyar szöveggel, watch Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron movie online full version, Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

Gyerekjáték

Gyerekjáték

Charles Lee Ray, a hírhedt fojtogató éppen nagyon menekül mivel a rendõrség egy oszlopos tagja éppen üldözi õt. A macska-egér végkifejletében Charlest halálos lövés éri, aki utolsó leheletével áttteleportálja a lelkét egy játék figurába. Andy Barclay akaratos kis fickó és egy babát akar. Anyja eleget tesz kérésének és egy csövestõl vesz egyet 50 dollárért. Otthon nagy az öröm, de a baba aktivizálja magát és lemészárol mindenkit a kis fíú segitségével. Mivel a Barclay gyereknek fedte fel magát, csak az õ testében válhat megint emberré.

5.5

Kabinláz

Kabinláz

Öt középiskolás egy elhagyott hegyi kuckóban töltik a vakációt. Egy napon láthatatlan ellenség tör rájuk: egyikük megfertőződik egy húsevő vírussal. Amilyen rohamosan terjed a kór a barátok között, ugyanolyan rohamosan fogy az idő. A vírus és az egymás ellen folytatott gyilkos küzdelem során felszínre kerül igazi személyiségük, leplezetlenné válnak igazi érzéseik.

5.8

Tudom, mit tettél tavaly nyáron

Tudom, mit tettél tavaly nyáron

Az érettségi bankett varázslatos éjjelén négy végzős gimnazista – két fiú és két lány – beül egyikük új autójába és önfeledt hangulatban nekivágnak az éjszakának. Hirtelen a semmiből feltűnik egy alak. Ray hiába fékez, az ismeretlen mozdulatlanul fekszik az út közepén. A fiatalok pánikba esnek a rájuk váró súlyos büntetés miatt. Félelmükben olyan lépésre szánják el magukat, ami örökre megváltoztatja egész életüket. A holttestet a közeli mólóról a tengerbe dobják. Az ismeretlen azonban magához tér, de Barry szándékosan vízbe fojtja. A négy barát fogadalmat tesz, hogy megőrzik titkukat mindhalálig. Valaki azonban követi őket. Akárhova mennek, mindig a nyomukban van és mindent tud róluk. Látta, amit tettek. Ügyes és kegyetlen lelki terroristájuk ismeri minden gyenge pontjukat, nem akarja futni hagyni őket. Most visszafizeti nekik mindazt a szörnyűséget, amit ők okoztak az idegennek.

7.2

John Wick

John Wick

John Wick nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki – nincs szüksége többre. De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, ő sem marad tétlen. Előveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára. Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az őrült, véres ütközetben mégsem egyértelmű, ki fog győzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen ő John Wick.

CategoriesEgyéb kategória