Charlie St. Cloud Halála és élete Teljes Film Magyarul【2010】[HD-Filmek]

Rating: 6.9
Charlie St. Cloud halála és élete

Charlie St. Cloud halála és élete

Charlie St. Cloud halála és élete Teljes Film Magyarul Charlie St. Cloud rutinos tengerész, anyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyert, amelynek révén kitörhet álmos szülővárosából. Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédiával elszállnak a fiú álmai. Miután gimnáziumi osztálytársa, Tess váratlanul hazatér, Charlie kemény döntésre kényszerül: tartja-e négy évvel korábban tett ígéretét, vagy pedig tovább lép az új szerelem felé. Miközben megleli magában a bátorságot, hogy örökre szakítson múltjával, rájön, hogy amit leginkább meg kell mentenie, az a saját lelke.

 • Kiadás: 2010-05-01
 • Termelés: Marc Platt Productions / Universal Pictures / Relativity Media /
 • Megjelenési dátum:US 2010-05-01
 • A film költségvetése:$44,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Charlie St. Cloud halála és élete
 • Műfaj: Dráma Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Charlie St. Cloud halála és élete teljes film

Néz Charlie St. Cloud halála és élete Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Charlie St. Cloud halála és élete film

Directeur de film et équipage derrière Charlie St. Cloud halála és élete

 • Burr Steers/Director
 • Craig Pearce/Writer
 • Lewis Colick/Writer
 • Craig Pearce/Screenplay
 • Lewis Colick/Screenplay
 • Sagar Patil/Visual Effects Art Director

Charlie St. Cloud halála és élete – Filmszínészek és színésznő

 • Zac Efron/Charlie St. Cloud
 • Amanda Crew/Tess Carroll
 • Charlie Tahan/Sam St. Cloud
 • Augustus Prew/Alistair Wooley
 • Donal Logue/Tink Weatherbee
 • Kim Basinger/Louise St. Cloud

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Charlie St. Cloud halála és élete teljes film,néz Charlie St. Cloud halála és élete film online ingyen HD, Letöltés Charlie St. Cloud halála és élete teljes film 720p hd, Charlie St. Cloud halála és élete film online ingyen magyar szöveggel, watch Charlie St. Cloud halála és élete movie online full version, Charlie St. Cloud halála és élete full movie download

Hasonló kategóriában

5.9

1922

1922

Az 1922 történetének főszereplője egy farmer, Wilfred James, aki békés vidéki életet folytat feleségével, Arlette-tel és fiukkal, Henryvel. Csakhogy Arlette nem boldog a farmon, és azt tervezi, hogy a városba költözik a fiával. Azonban az asszony távozásával a farm sorsa is megpecsételődne, ezért Henry az egyik éjszaka elvágja felesége torkát, és a nő testét a kútba dobja. Wilfred nem tudja feldolgozni tettét, és egyre tébolyodottabbá válik, úgy hiszi ugyanis, hogy felesége visszatért a halálból.

7

Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A második világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.

CategoriesEgyéb kategória