Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó Hercegnő Az Ördög Kastélyában Teljes Film Magyarul【1987】[HD-Filmek]

Rating: 6.1
Dragon Ball Mozifilm 2 - Alvó hercegnő az Ördög kastélyában

Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában

Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában Teljes Film Magyarul Goku és Krillin meg akarja kezdeni az edzést Zseniális teknősnél, de zseniális teknős csak akkor lesz a mesterük ha elmennek az ördögi kastélyba és kiszabadítják az alvó hercegnőt és elhozzák a szigetére. Így goku és krillin belevág a nagy kalandba hogy kiszabadítsa a hercegnőt.

 • Kiadás: 1987-07-18
 • Termelés: Toei Animation /
 • Megjelenési dátum:JP 1987-07-18
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában
 • Műfaj: Akció Animációs

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában teljes film

Néz Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában film

Directeur de film et équipage derrière Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában

 • Daisuke Nishio/Director
 • Akira Toriyama/Novel
 • Gen Fukunaga/Executive Producer
 • Motoaki Ikegami/Director of Photography

Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában – Filmszínészek és színésznő

 • Mayumi Tanaka/Kuririn
 • Nachi Nozawa/Lucifer
 • Hiromi Tsuru/Bulma Briefs
 • Masako Nozawa/Son Goku
 • Tōru Furuya/Yamcha
 • Naoko Watanabe/Puar

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában teljes film,néz Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában film online ingyen HD, Letöltés Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában teljes film 720p hd, Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában film online ingyen magyar szöveggel, watch Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában movie online full version, Dragon Ball Mozifilm 2 – Alvó hercegnő az Ördög kastélyában full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

6.3

Dragon Ball Z Mozifilm 1 - Megmentelek, Gohan!

Dragon Ball Z Mozifilm 1 – Megmentelek, Gohan!

Garlic Junior elrabolta Gohant, akinél a négycsillagos Sárkánygömb volt. Majd miután összegyűjtötte a hét Sárkánygömböt, halhatatlanságot kívánt magának. Garlic Junior a korábbi elutasítás ellenére megpróbálja elérni a Kami (Isten) címet. Gokunak és Piccolónak újra egyesíteniük kell erejüket, hogy megmenthessék a Földet, Kami-samát és Gohant!

7.2

Dragon Ball Z Mozifilm 8 - Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Dragon Ball Z Mozifilm 8 – Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Vegeta, az Új Vegeta bolygóra utazik, hogy megkeresse a Legendás Szuper Saiya-jint, aki bolygókat pusztít. Goku szintén a Legendás Szuper Saiya-jint üldözve a bolygóra teleportál, ami őrjöngésbe taszítja Brolyt. Gokunak muszáj legyőznie a Legendás Szuper Saiya-jint, hogy megmenthesse az Univerzumot!

7.3

Dragon Ball Z Mozifilm 12 - A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Dragon Ball Z Mozifilm 12 – A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Egy onit, aki a lélek-tisztító gépre ügyel megszáll egy gonosz szellem és az alvilág behódol az akaratának. Így az egész Földön felbukkannak az újra életre kelt, rég halott bűnözők! Goku és Vegeta megpróbálják megállítani Janembát, míg a családjuk a Földön próbál úrrá lenni a káoszon. És mi az egyetlen esélyük? A Fúzió!

CategoriesEgyéb kategória