A Halott Menyasszony Teljes Film Magyarul【2005】[HD-Filmek]

Rating: 7.4
A halott menyasszony

A halott menyasszony

A halott menyasszony Teljes Film Magyarul Egy kis faluban, valamikor a 19. század derekán két család a gyermekeik esküvőjére készül. Mindenki boldog, a két házasulandó fiatalt kivéve. Victor és Victoria az esküvő előestéjén találkoznak először. A menyegzőpróbán Victor belezavarodik a házassági eskü szövegébe, az erdőbe megy gyakorolni a szöveget. Végül annyira belejön a szerepébe, hogy egy öreg fa gyökerére húzza a jegygyűrűt. A gyökér azonban nem az, aminek látszik. Victor akaratán kívül eljegyezte magát a Halott Menyasszonnyal, akinek szíve régóta megszűnt dobogni, ám szüntelenül keresi az igaz szerelmet és a társat, aki megosztja vele örök nyugodalmát.

 • Kiadás: 2005-09-12
 • Termelés: Tim Burton Productions / Laika Entertainment / Patalex Productions / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2005-09-12
 • A film költségvetése:$40,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A halott menyasszony
 • Műfaj: Romantikus Fantasy Animációs

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A halott menyasszony teljes film

Néz A halott menyasszony Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A halott menyasszony film

Directeur de film et équipage derrière A halott menyasszony

 • Tim Burton/Director
 • Mike Johnson/Director
 • John August/Screenplay
 • Caroline Thompson/Screenplay
 • Pamela Pettler/Screenplay
 • Tim Burton/Characters

A halott menyasszony – Filmszínészek és színésznő

 • Johnny Depp/Victor Van Dort (voice)
 • Helena Bonham Carter/Corpse Bride (voice)
 • Emily Watson/Victoria Everglot (voice)
 • Tracey Ullman/Nell Van Dort / Hildegarde (voice)
 • Paul Whitehouse/William Van Dort / Mayhew / Paul the Head Waiter (voice)
 • Joanna Lumley/Maudeline Everglot (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A halott menyasszony teljes film,néz A halott menyasszony film online ingyen HD, Letöltés A halott menyasszony teljes film 720p hd, A halott menyasszony film online ingyen magyar szöveggel, watch A halott menyasszony movie online full version, A halott menyasszony full movie download

Hasonló kategóriában

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

6.7

Négy esküvő és egy temetés

Négy esküvő és egy temetés

Charles és Carrie egy esküvőn pillantják meg egymást és a fiú úgy érzi, hogy Carrie a legvonzóbb nő, akivel valaha is találkozott az életében. Egy önfeledt és szenvedélyes éjszakát töltenek együtt, majd elbúcsúznak egymástól. Két hónap múlva azonban ismét találkoznak egy másik esküvőn, ahol Carrie bemutatja Charles-nak a vőlegényét. Tíz hónappal később Charles a saját esküvőjére készülődik. Carrie is megérkezik és közli a fiúval, hogy elvált. Charles életének legnehezebb döntése előtt áll. Mindjárt oltár elé kell vezetnie a menyasszonyát, ő pedig Carrie-t szereti.

7.3

Jégvarázs

Jégvarázs

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

6.7

Bűbáj

Bűbáj

Giselle-t, a szépséges hercegnőt a gonosz királynő száműzi a varázslatos, dalokkal teli rajzfilmvilágból. Ennek következményeként a lány a mai, modern Amerikában találja magát. Giselle először elborzad New Yorktól, melyben feje tetejére állnak a mesevilágban ismert tételek. Azután találkozik Roberttel, a válóperes ügyvéddel, aki kisegíti a bajból, és akibe lassan, de biztosan beleszeret. Igaz, hazájában már eljegyezte őt Edward herceg. A dolgok összekavarodnak, amikor megjelenik a herceg, ráadásul a gonosz királynő is New Yorkba érkezik, hogy a hercegnő életére törjön.

CategoriesEgyéb kategória