Black Man White Skin Teljes Film Magyarul【2016】[HD-Filmek]

Rating: 0
Black Man White Skin

Black Man White Skin

Black Man White Skin Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2016-06-18
 • Termelés: Alquimistas Producciones /
 • Megjelenési dátum:ES 2016-06-18
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Black Man White Skin
 • Műfaj: Dokumentum

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Black Man White Skin teljes film

Néz Black Man White Skin Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Black Man White Skin film

Directeur de film et équipage derrière Black Man White Skin

 • José Manuel Colón/Director

Black Man White Skin – Filmszínészek és színésznő

  A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Black Man White Skin teljes film,néz Black Man White Skin film online ingyen HD, Letöltés Black Man White Skin teljes film 720p hd, Black Man White Skin film online ingyen magyar szöveggel, watch Black Man White Skin movie online full version, Black Man White Skin full movie download

  Hasonló kategóriában

  6.2

  Rampage - Tombolás

  Rampage – Tombolás

  Davis Okoye születése óta George-dzsal, egy rendkívül intelligens gorillával foglalkozik. Egy genetikai kísérlet azonban az édes majomból dühöngő fenevadat hoz létre. Tovább ront a helyzeten, hogy más ragadozók is megváltoznak, s az újonnan létrehozott szörnyek Észak-Amerikában elszabadulnak. Céljuk elpusztítani mindent és mindenkit, aki az útjukba kerül. Miközben zajlik ez a tombolás és rombolás, Okoye egy genetikai mérnökkel összeállva keresi az ellenszert. Nem csupán az a célja, hogy megállítsa a globális katasztrófát, amit ezek a szörnyek jelentenek, hanem az is, hogy megmentse azt a most félelmetes lényt, mely egykor az ő George nevű barátja volt.

  6.6

  Az útvesztő: Tűzpróba

  Az útvesztő: Tűzpróba

  Thomaséknak a labirintusból kijutva nem ért véget a megpróbáltatásaik. Többről van itt szó, mint egy játékról. A világ pusztulófélben van és az eddig ismert társadalmi rendszerek eltűntek. Az útvesztő csak egy kezdeti próba volt, és eztán már egy újabb következik, ami jóval veszélyesebb és összetettebb küzdelmeket követel meg.

  6.6

  A Da Vinci-kód

  A Da Vinci-kód

  A neves amerikai tudós, Robert Langdon éppen Párizsban tartózkodik, amikor az éjszaka közepén telefonon keresik. A Louvre egyik jól őrzött termében holtan találták a múzeum egyik kurátorát, és a rendőrség abban bízik, Langdon segíthet megfejteni a rejtélyt: az áldozat mellett ugyanis érthetetlennek tűnő jeleket találtak. A tudós akarata ellenére viharsebesen keveredik bele az eseményekbe: szakértőből hamarosan gyanúsított lesz, és kénytelen együtt menekülni a kurátor kiismerhetetlen unokájával. Nemsokára rájönnek, hogy két titkos egyházi társaság, a Sion testvérei és az Opus Dei harcába keveredtek bele: a harc talán több száz éve tart, tétje pedig az a titok, melynek megfejtése talán a Párizson, Londonon, kalandokon, titkokon, gyilkosságokon keresztülvezető hosszú út végén várja őket.

  5.8

  Víruscsapda

  Víruscsapda

  A világméretű járvány következtében az emberiség nagy része kihalt. A túlélők próbálnak menedéket találni. Ha hinni lehet a kósza híreknek, a kevés fertőzésmentes helyek egyike a tengerparti kisváros. Ide igyekszik Danny az öccsével, Briannel és annak barátnőjével, Bobbyval. Negyedik társuk Kate, Danny barátja a suliból. A négy fiatal egy kihalt vidéken keresztül száguld a kocsival. Jól ismerik a szabályokat. Ne állj meg senkinek! Kerüld az autópályákat! Figyelj a fertőtlenítésre! Az útjuk során azonban számos, előre nem látott problémával kell szembenézniük.

  CategoriesEgyéb kategória