Barátom, Róbert Gida Teljes Film Magyarul【2018】[HD-Filmek]

Rating: 7.4
Barátom, Róbert Gida

Barátom, Róbert Gida

Barátom, Róbert Gida Teljes Film Magyarul Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszajuttassák barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.

 • Kiadás: 2018-08-02
 • Termelés: Walt Disney Pictures / 2DUX² /
 • Megjelenési dátum:US 2018-08-02
 • A film költségvetése:$75,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Barátom, Róbert Gida
 • Műfaj: Animációs Kaland Vígjáték Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Barátom, Róbert Gida teljes film

Néz Barátom, Róbert Gida Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Barátom, Róbert Gida film

Directeur de film et équipage derrière Barátom, Róbert Gida

 • Marc Forster/Director
 • Tom McCarthy/Writer
 • Alex Ross Perry/Writer
 • Matthias Koenigswieser/Director of Photography
 • Allison Schroeder/Writer
 • Jenny Beavan/Costume Design

Barátom, Róbert Gida – Filmszínészek és színésznő

 • Ewan McGregor/Christopher Robin
 • Hayley Atwell/Evelyn Robin
 • Jim Cummings/Winnie the Pooh / Tigger (voice)
 • Brad Garrett/Eeyore (voice)
 • Peter Capaldi/Rabbit (voice)
 • Mark Gatiss/Giles Winslow Jr.

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Barátom, Róbert Gida teljes film,néz Barátom, Róbert Gida film online ingyen HD, Letöltés Barátom, Róbert Gida teljes film 720p hd, Barátom, Róbert Gida film online ingyen magyar szöveggel, watch Barátom, Róbert Gida movie online full version, Barátom, Róbert Gida full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

A dzsungel könyve

A dzsungel könyve

Mauglit, a dzsungelben hagyott emberkölyköt farkasok nevelik fel. Amikor felcseperedik, Bagira, a bölcs párduc azt tanácsolja neki, költözzön a hasonszőrűek közé, vagyis az emberek falujába. Maugli azonban ezzel nem ért egyet, ezért inkább menekül, és ezzel vidám kalandok egész sora veszi kezdetét. Walt Disney 19. egész estés klasszikus mûve a legutolsó, ami még magán viseli a stúdió névadójának kéznyomát! A dzsungel könyve és A kis hableány az első két Disney-klasszikus, amely DVD-n is megjelenhet!

7.5

Aranyhaj és a nagy gubanc

Aranyhaj és a nagy gubanc

A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött. Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.

7.6

A hihetetlen család 2.

A hihetetlen család 2.

Mindenki kedvenc szuperhős családja visszatér, a középpontban azonban ezúttal Helen áll, aki Bobot Violettel és Dash-sel magára hagyja, hogy a normális élet napi hőstetteivel megbirkózzanak. A változás elég kemény mindenki számára, főleg, mivel a család továbbra sincs teljesen tisztában a Jack-Jack ébredező szupererejével. Amikor egy új gonosz egy briliáns és veszélyes tervet eszel ki, a család kénytelen lesz megtanulni együttműködni Frozoneékkal, amivel jóval nehezebbnek bizonyul a vártnál.

7.1

Pokémon - A film : Téged választalak!

Pokémon – A film : Téged választalak!

Ash Ketchum ma 10 éves. Ez azt jelenti, hogy elég idős ahhoz, hogy Pokémon trénerré váljon…

CategoriesEgyéb