The Possession Of Hannah Grace Teljes Film Magyarul【2018】[HD-Filmek]

Rating: 4.8
The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2018-08-23
 • Termelés: Screen Gems / Sony Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2018-08-23
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/The Possession of Hannah Grace
 • Műfaj: Horror Rejtély Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz The Possession of Hannah Grace teljes film

Néz The Possession of Hannah Grace Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek The Possession of Hannah Grace film

Directeur de film et équipage derrière The Possession of Hannah Grace

 • Diederik Van Rooijen/Director
 • Brian Sieve/Writer
 • AndreaAjemian/Co-Producer
 • Glenn S. Gainor/Executive Producer
 • Todd Garner/Producer
 • Sean Robins/Producer

The Possession of Hannah Grace – Filmszínészek és színésznő

 • Shay Mitchell/Megan Reed
 • Grey Damon/Andrew Kurtz
 • Stana Katic/Lisa Roberts / Nurse
 • Louis Herthum/Grainger
 • J.P. Valenti/Boston Cop #1
 • James A. Watson, Jr/Dr. Henry Lewis

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:The Possession of Hannah Grace teljes film,néz The Possession of Hannah Grace film online ingyen HD, Letöltés The Possession of Hannah Grace teljes film 720p hd, The Possession of Hannah Grace film online ingyen magyar szöveggel, watch The Possession of Hannah Grace movie online full version, The Possession of Hannah Grace full movie download

Hasonló kategóriában

5.8

The Void

The Void

Egy rendőr, Carter ráakad egy véráztatta férfira, aki egy elhagyatott úton botladozik a földön. Gyorsan egy helyi kórházba viszi, ahol az éjszakás műszakban alig néhányan dolgoznak csak. Amikor köpenyes, szektatagokra hasonlító alakok veszik körbe az épületet, a betegek és a személyzet ragadozó szörnyetegekké változnak. Carter igyekszik biztonságba juttatni a túlélőket, ám a veszély egyre nő. Egyáltalán honnan jön a veszély? Kívülről vagy belülről?

6.1

A texasi láncfűrészes

A texasi láncfűrészes

A rendőrséget 1973. augusztus 20-án egy isten háta mögötti tanyára vezényelték Travis megyében, Texasban. Amit Thomas Hewitt, a helyi vágóhíd egykori munkásának síri hangulatú házában találtak, az olyan vérfagyasztó volt, hogy egész Amerikát sokkolta és rémületbe ejtette. 33 megölt ember, 33 lemészárolt áldozat földi maradványait találták itt, sokak szerint minden idők legszörnyűbb, többszörös gyilkosságának helyszínén. Az áldozatainak bőréből készült groteszk maszkot viselő, láncfűrészét fenyegetően meglóbáló gyilkos a lapok címoldalára került.A megtörtént esetet feldolgozó, A texasi láncfűrészes hátborzongató utazásra hívja a nézőt. A főként reklámfilmeket rendező Marcus Nispel az 1974-ben készült, s hazánkban bemutatásra nem került, ma már klasszikusnak számító The Texas Chainsaw Massacre című film remake-jét készítette el. A film érdekessége, hogy az 1974-es filmet szintén Daniel Pearl fényképezte.

7.2

Széttörve

Széttörve

Miközben a disszociatív identitászavar mentális megosztottsága régóta lenyűgözi és próbára teszi a tudományt, él az a vélekedés is, hogy egyeseknél sajátos testi attribútumok rendelődnek minden személyiséghez, és adott esetben fizikálisan is több személyiségre oszlik az az egyetlen illető.Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével – és a körülötte lévőkkel – miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak.

6.3

Peppermint - A bosszú angyala

Peppermint – A bosszú angyala

Riley North, szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti.Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embereit, de a rendőrséget, és az FBI ügynökeit is ki kell játszania, hogy kíméletlen bosszúhadjáratát beteljesítse.

CategoriesEgyéb