Üdvözlégy Mária, Kegyelemmel Teljes… Teljes Film Magyarul【2004】[HD-Filmek]

Rating: 7.3
Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes...

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes…

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… Teljes Film Magyarul Az állapotos María 17 éves létére egyedül tartja el a családját. Egy nap azonban besokall a munkakörülmények miatt és drogfutárnak áll. A könnyű pénzért azonban a szabadságát és az életét kockáztatja, nem beszélve születendő gyermekéről, akiről senki sem tud. Amikor a szemeláttára megölik az egyik drogfutárt a gyomrában lévő kapszulák miatt, rá kell jönnie, hogy a Kolumbiából New Yorkig tartó repülőút még semmi ahhoz a pokolhoz képest, ami vár rá.

 • Kiadás: 2004-01-18
 • Termelés: Journeyman Pictures / Fine Line Features / HBO Films /
 • Megjelenési dátum:EC 2004-01-18
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes…
 • Műfaj: Dráma Thriller Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… teljes film

Néz Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… film

Directeur de film et équipage derrière Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes…

 • Joshua Marston/Director
 • Joshua Marston/Screenplay
 • Paul S. Mezey/Producer
 • Jaime Osorio Gómez/Producer
 • Becky Glupczynski/Line Producer
 • Gigia Jaramillo/Line Producer

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… – Filmszínészek és színésznő

 • Catalina Sandino Moreno/María Álvarez
 • Guilied Lopez/Lucy Díaz
 • Yenny Paola Vega/Blanca
 • John Álex Toro/Franklin
 • Virgina Ariza/Juana
 • Rodrigo Sánchez Borhorquez/Supervisor

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… teljes film,néz Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… film online ingyen HD, Letöltés Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… teljes film 720p hd, Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… film online ingyen magyar szöveggel, watch Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… movie online full version, Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

Terminál

Terminál

Viktor Navorski éppen New Yorkba repül Kelet-Európából, amikor hazájában heves harcokkal kísért államcsíny bontakozik ki. A gyanútlan utazó egyszerre ott találja magát a John F. Kennedy repülőtéren, Amerika kapujában, ám útlevele egy éppen nem létező országból való, ezért nem teheti be a lábát az Ígéret Földjére.A reptéren rekedt Navorskinak így fel kell találnia magát, be kell rendezkednie a várakozásra, amíg az otthoni háború véget nem ér. Ahogy telnek-múlnak a hetek, hónapok, Viktor felfedezi, hogy a terminál kicsinyített univerzuma gazdagon összetett világ, ahol fontos szerephez jut az abszurditás, a kicsinyesség, a nagylelkűség, az ambíció, néhány véletlen egybeesés, sőt, még a romantika is egy gyönyörű légikísérő, Amelia képében. De Viktor már régen visszaélt a reptér biztonsági főnökének vendégszeretetével, aki csak egy porszemnek tekinti őt a bürokrácia gépezetében, egy olyan problémának, amit nem megoldani akar, hanem mindenáron kitörölni.

8.3

Holt költők társasága

Holt költők társasága

Ifjú lelkeket lángra lobbantó különc tanárember kezdi meg varázslatos működését 1959-ben a Welton Akadémia ódon falai között. Lapról lapra tépeti szét diákjaival a tankönyvet, mert azt akarja, hogy felfedezzék: életük maga a költészet. A felismerés egyeseknek életreszóló szerelmet, másoknak tragédiát hoz. A hagyománytisztelő iskolában pedig tanyát ver a lázadás szelleme.

7

Sully - Csoda a Hudson folyón

Sully – Csoda a Hudson folyón

A film igaz történetet dolgoz fel: Chesley “Sully” Sullenberger kapitány 2009. január 15-én New York fölött, egy madarakkal való ütközés után a Hudson folyóra tett le csodával határos módon egy utasszállító gépet, megmentve ezzel 155 ember életét. Az eset médiaszenzáció lett, ám a repülésügyi vizsgálat több szakmai hibára is rámutatott, ami miatt Sully kapitány végül nyugdíjba vonult.

6.7

A hitehagyott

A hitehagyott

Toller teljesen összetört a katonaként Irakban eleső fia halála miatt. A gyász mellett abba betegedett bele, hogy ő bátorította gyermekét a seregbe jelentkezésre. A hitehagyott Toller aztán megismerkedik a radikális környezetvédő Michaellel, aki felnyitja a szemét azzal kapcsolatban, milyen sötét kapcsolat fűzi az egyházhoz az egyik környezetszennyező céget. Michael hamarosan meghal, Toller pedig az özvegyével, Maryvel összefog, hogy felvegyék a kesztyűt azokkal, akik a környezetüket pusztítják.

CategoriesEgyéb kategória