Pokémon – Pikachu, A Detektív Teljes Film Magyarul【2019】[HD-Filmek]

Rating: 7
Pokémon - Pikachu, a detektív

Pokémon – Pikachu, a detektív

Pokémon – Pikachu, a detektív Teljes Film Magyarul Tim a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja. Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu. Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.

 • Kiadás: 2019-05-03
 • Termelés: Legendary Entertainment / Nintendo / The Pokémon Company / Toho Company, Ltd. / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:JP 2019-05-03
 • A film költségvetése:$150,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Pokémon – Pikachu, a detektív
 • Műfaj: Akció Kaland Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Pokémon – Pikachu, a detektív teljes film

Néz Pokémon – Pikachu, a detektív Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Pokémon – Pikachu, a detektív film

Directeur de film et équipage derrière Pokémon – Pikachu, a detektív

 • Rob Letterman/Director
 • Tomokazu Ohara/Original Story
 • Satoshi Tajiri/Original Story
 • Haruka Utsui/Original Story
 • Nigel Phelps/Production Design
 • Satoshi Tajiri/Executive Producer

Pokémon – Pikachu, a detektív – Filmszínészek és színésznő

 • Ryan Reynolds/Detective Pikachu (voice)
 • Justice Smith/Tim Goodman
 • Kathryn Newton/Lucy Stevens
 • Bill Nighy/Howard Clifford / Mewtwo (voice)
 • Ken Watanabe/Lieutenant Hide Yoshida
 • Chris Geere/Roger Clifford

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Pokémon – Pikachu, a detektív teljes film,néz Pokémon – Pikachu, a detektív film online ingyen HD, Letöltés Pokémon – Pikachu, a detektív teljes film 720p hd, Pokémon – Pikachu, a detektív film online ingyen magyar szöveggel, watch Pokémon – Pikachu, a detektív movie online full version, Pokémon – Pikachu, a detektív full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

Jack Reacher

Jack Reacher

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: “Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

7.5

Piszkos Harry

Piszkos Harry

A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.

6.8

Letaszítva

Letaszítva

Lenyűgözően hideg és nyugtalanító képi megoldásaival a műfaj egyik kiemelkedő filmjét láthatjuk. John Hobbes nyomozó és társa, Jonesy fellélegeznek, amikor kivégzik az általuk elfogott démonikus gyilkosságsorozat tettesét. Napokkal később ismerősök és ismeretlen emberek egyaránt azt a dallamot éneklik Hobbesnak cinikusan, amit a halálraítélt dúdolt neki a gázkamrából. A rémtettek ráadásul tovább folytatódnak és kísértetiesen hasonlítanak ez előzőekhez. Ekkor kezdődnek Hobbes lidércnyomásos napjai: egyre több gyanús jel utal arra, hogy neki is köze lehet az újabb gyilkosságokhoz. Az őrjítő jelenség nyomában eljut a fekete mágia tiltott világáig. A nyomozó megismerkedik egy teológiaprofesszorral, aki nemcsak természetfeletti erők hatására gyanakszik, hanem az esetek hátterében magának az ördögnek a jelenlétét véli felfedezni. Hobbes kénytelen szembenézni azzal, hogy az egyetemes gonosz korlátlan és örök.

6.3

Sin City: Ölni tudnál érte

Sin City: Ölni tudnál érte

A cselekmény Marv történetével folytatódik azon az éjszakán, amikor Hartigan meghal. Elmeséli,milyen konfliktus vezetett ahhoz, hogy Dwight átoperáltassa az arcát. Láthatjuk, hogyan próbálja Nancy túlélni Hartigan áldozatszerű öngyilkosságát. Új figuraként megismerhetjük Johnnyt, az aranykezű szerencsejátékost, aki megtudja, milyen rosszul végződhet egy este, ha egy nagykutyába botlik a bűnös városban. Ava pedig a femme fatale szerepében sorvasztja a férfilelkeket.

CategoriesEgyéb kategória