Z Mester: Ip Man öröksége Teljes Film Magyarul【2018】[HD-Filmek]

Rating: 5.5
Z mester: Ip Man öröksége

Z mester: Ip Man öröksége

Z mester: Ip Man öröksége Teljes Film Magyarul Miután Ip Man legyőzte, Cheung Tin Chivisszavonul, és abbahagyja a harcművészetoktatását. Egy kis üzletet vezet , próbál megélni belőle, ám összeütközésbe kerülegy külföldi nagyfőnökkel, Davidsonnalés embereivel. Tin Chi kénytelen használni aWing Chun-t (kung-fu stílus), kemény küzdelembenle is győzi Davidson embereit és kivívja az emberektiszteletét.

 • Kiadás: 2018-12-20
 • Termelés: Pegasus Motion Pictures /
 • Megjelenési dátum:HK 2018-12-20
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Z mester: Ip Man öröksége
 • Műfaj: Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Z mester: Ip Man öröksége teljes film

Néz Z mester: Ip Man öröksége Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Z mester: Ip Man öröksége film

Directeur de film et équipage derrière Z mester: Ip Man öröksége

 • Yuen Woo-ping/Director
 • Dave Bautista/Producer
 • Seppe Van Grieken/Director of Photography
 • Chi-Leung Kwong/Editor
 • Edmond Wong/Screenplay
 • Chan Tai-Li/Screenplay

Z mester: Ip Man öröksége – Filmszínészek és színésznő

 • Zhang Jin/Cheung Tin-Chi
 • Dave Bautista/Owen Davidson
 • Liu Yan/Julia
 • Xing Yu/Fu
 • Michelle Yeoh/Sis Ha
 • Tony Jaa/Sadi the warrior

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Z mester: Ip Man öröksége teljes film,néz Z mester: Ip Man öröksége film online ingyen HD, Letöltés Z mester: Ip Man öröksége teljes film 720p hd, Z mester: Ip Man öröksége film online ingyen magyar szöveggel, watch Z mester: Ip Man öröksége movie online full version, Z mester: Ip Man öröksége full movie download

Hasonló kategóriában

5

DOA: Élve vagy halva

DOA: Élve vagy halva

A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

6.7

Kung Fu Panda 3.

Kung Fu Panda 3.

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozikelveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett paradicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

7.4

A sárkány közbelép

A sárkány közbelép

A történet középpontjában Bruce Lee áll, akit a harcművészetek szakértőjeként felkérnek arra, hogy épüljön be egy kábítószerkereskedő hálózatba. Részt kell vennie egy furcsa, meghívásos kung-fu versenyen, melyet egy eldugott szigeten álló erődítményben rendeznek. A verseny legfőbb szponzora pedig nem más, mint a hálózat feje, egy félkezű drogbáró. Az erődítmény kungfu iskolájának egyetlen célja, hogy az onnan üzemeltetett kábítószer kereskedelmet és prostitúciót álcázza. A kungfu bajnok Lee (Bruce Lee), aki húga haláláért akar elégtételt venni, behatol a kábítószerkirály birodalmába, mely egy eldugott szigeten van és benevez az ott megrendezendő, illegális bajnokságra. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ellenfelei veszélyesebbek, mint hitte.

7.3

Tigris és sárkány

Tigris és sárkány

Azok a harcosok, akik a Vudan-hegy szerzeteseitől tanulják a fegyverforgatás fortélyait, szinte legyőzhetetlenek. Közéjük tartozik L is, aki viszont hátat szeretne fordítani a harcnak, ezért el is elajándékozza híres kardját, a Jade Rókát. A kardot azonban elrabolják, így Li és Su Lien , a kiváló harcos testőrnő feladata, hogy visszaszerezzék a legendás fegyvert. A rabló azonban szintén remekül bánik a karddal, méltó ellenfele a Vudan-hegy neveltjeinek, és legnagyobb meglepetésükre ő csupán egy fiatal lány. Ang Lee, az Értelem és érzelem, valamint a későbbi Túl a barátságon című film (melyért Oscar-díjat nyert) rendezőjének zseniális, harcművészeti drámája az egész világot elvarázsolta, és távol-keleti filmektől szokatlanul nagy siker lett mind az amerikai közönség, mind a kritikusok körében. Összesen 10 Oscarra jelölték, melyekből végül 4-et díjra is váltott.

CategoriesEgyéb kategória