A Hitehagyott Teljes Film Magyarul【2018】[HD-Filmek]

Rating: 6.7
A hitehagyott

A hitehagyott

A hitehagyott Teljes Film Magyarul Toller teljesen összetört a katonaként Irakban eleső fia halála miatt. A gyász mellett abba betegedett bele, hogy ő bátorította gyermekét a seregbe jelentkezésre. A hitehagyott Toller aztán megismerkedik a radikális környezetvédő Michaellel, aki felnyitja a szemét azzal kapcsolatban, milyen sötét kapcsolat fűzi az egyházhoz az egyik környezetszennyező céget. Michael hamarosan meghal, Toller pedig az özvegyével, Maryvel összefog, hogy felvegyék a kesztyűt azokkal, akik a környezetüket pusztítják.

 • Kiadás: 2018-05-18
 • Termelés: Arclight Films / Omeira Studio Partners / Killer Films / Fibonacci Films / Big Indie Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2018-05-18
 • A film költségvetése:$3,500,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A hitehagyott
 • Műfaj: Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A hitehagyott teljes film

Néz A hitehagyott Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A hitehagyott film

Directeur de film et équipage derrière A hitehagyott

 • Paul Schrader/Director
 • Paul Schrader/Writer
 • Brian Beckmann/Executive Producer
 • Jack Binder/Producer
 • Philip Burgin/Executive Producer
 • Greg Clark/Producer

A hitehagyott – Filmszínészek és színésznő

 • Ethan Hawke/Rev. Ernst Toller
 • Amanda Seyfried/Mary Mensana
 • Cedric the Entertainer/Pastor Joel Jeffers
 • Victoria Hill/Esther
 • Philip Ettinger/Michael Mensana
 • Michael Gaston/Edward Balq

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A hitehagyott teljes film,néz A hitehagyott film online ingyen HD, Letöltés A hitehagyott teljes film 720p hd, A hitehagyott film online ingyen magyar szöveggel, watch A hitehagyott movie online full version, A hitehagyott full movie download

Hasonló kategóriában

8.2

Három óriásplakát Ebbing határában

Három óriásplakát Ebbing határában

Hónapok teltek el Mildred Hayes lányának meggyilkolása óta, ám a tettes azóta sem került elő. A nő most vakmerő lépésre szánja el magát: kibérel három óriásplakátot, melyeken provokatív üzenetet címez William Willoughby rendőrfőnöknek. Miután egy másik rendőr, az egyszerű és erőszakra hajlamos Jason Dixon is beleártja magát az ügybe, a viszony Mildred és az ebbingi hatóság közötti egyre inkább elmérgesedik.

5.8

Ken Park

Ken Park

Négy tinédzser, négy gyerekkori barát – három fiú és egy lány – élete tárul fel elõttünk: az erõszak, a szex, a gyűlölet, a szeretet és az érzelmi zavarodottság minden fázisával. Claude gördeszkás srác, aki egyszerre gyűlöli és szereti apját. Shawn inkább a szex iránt érdeklõdik: halálosan belezúg barátnõje húsz évvel idõsebb anyjába. Peaches, a társaság lánytagja mindenáron el szeretne menekülni otthonról õrülten bigott apjától. Tate eközben nagyszülei túlzottan gondoskodó szeretetétõl szenved. És persze ott van az ötödik haver is: Ken Park, de õ már csak múlt idõben… A tabufilmjeirõl ismert Larry Clark (Kölykök, Genya) új filmje emlékezetes botrányt kavart a Velencei Filmfesztiválon, és több országban kiváltotta a cenzorok haragját is.

8

A fegyvertelen katona

A fegyvertelen katona

Desmond Doss a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

6.4

Peppermint - A bosszú angyala

Peppermint – A bosszú angyala

Riley North, szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti.Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embereit, de a rendőrséget, és az FBI ügynökeit is ki kell játszania, hogy kíméletlen bosszúhadjáratát beteljesítse.

CategoriesEgyéb kategória