If Beale Street Could Talk Teljes Film Magyarul【2018】[HD-Filmek]

Rating: 7.2
If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2018-11-30
 • Termelés: Annapurna Pictures / Plan B Entertainment / PASTEL /
 • Megjelenési dátum:US 2018-11-30
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/If Beale Street Could Talk
 • Műfaj: Dráma Romantikus Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz If Beale Street Could Talk teljes film

Néz If Beale Street Could Talk Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek If Beale Street Could Talk film

Directeur de film et équipage derrière If Beale Street Could Talk

 • Barry Jenkins/Director
 • Barry Jenkins/Screenplay
 • James Baldwin/Novel
 • James Laxton/Director of Photography
 • Nicholas Britell/Original Music Composer
 • Joi McMillon/Editor

If Beale Street Could Talk – Filmszínészek és színésznő

 • KiKi Layne/Tish Rivers
 • Stephan James/Alonzo “Fonny” Hunt
 • Regina King/Sharon Rivers
 • Teyonah Parris/Ernestine Rivers
 • Colman Domingo/Joseph Rivers
 • Ethan Barrett/Young Fonny

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:If Beale Street Could Talk teljes film,néz If Beale Street Could Talk film online ingyen HD, Letöltés If Beale Street Could Talk teljes film 720p hd, If Beale Street Could Talk film online ingyen magyar szöveggel, watch If Beale Street Could Talk movie online full version, If Beale Street Could Talk full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

Ha ölni kell

Ha ölni kell

Egy amerikai kisvárosban két férfi brutálisan megerőszakolja egy munkás tízéves kislányát. A feldühödött apa (Samuel L. Jackson) lelövi a gyilkosokat, és börtönbe kerül. Az eset felkorbácsolja az indulatokat, és a vádlott fiatal ügyvédje, Jake (Matthew McConaughey) hamar rádöbben, milyen veszélyes ügybe nyúlt. Következetesen kitart azonban álláspontja mellett még akkor is, ha ezzel családja, munkatársai és saját életét veszélyezteti. Jake és segítőtársa, Ellen Roark (Sandra Bullock) szembeszáll a rafinált, minden hájjal megkent ügyésszel, Rufus Buckleyvel (Kevin Spacey) is. Kérdés: mit tehet a törvény embere a megosztott és előítéletektől terhes délen olyan körülmények között, amikor a megölt két gazember fehér volt, a vádlott pedig fekete.

7.1

Elit játszma

Elit játszma

Molly Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők.Egy kis lelemény és kitartás árán a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek. Az egyetlen szövetségese, ügyvédje, Charlie Jaffey (Idris Elba), próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogy azt elsőre bárki gondolná.

6.2

A jogdoktor

A jogdoktor

Roman J. Israel egy idealista ügyvéd, akit kirúgnak a cégétől, a simlis George Pierce pedig ráveszi, hogy dolgozzon neki. Roman enyhén aspergeres figura, szép nagy afróval, mintha nem ért volna véget a hetvenes évek. Elveit is a polgárjogi mozgalomból származtatja, ingyen védi a rászorulókat, de belefárad, hogy „megoldja a lehetetlent a hálátlanok számára”, így hamar a bűnözés világában találja magát.

8.4

Tizenkét dühös ember

Tizenkét dühös ember

A tizenkét esküdtnek, látszólag sima gyilkossági ügyben kell ítéletet hoznia. A vádlott bűnösségét annyi tökéletesen egybevágó tény bizonyítja, hogy az egyik esküdtben felmerül a gyanú: a dolog túlságosan is egyszerű, és nem ártana alaposabban megbeszélni a tárgyalóteremben hallottakat. Kezdetben tizenegyen vannak egy ellen, ám a helyzet fokozatosan változni kezd, és percek múlva már nem is egy gyilkossági ügyről szól ez a feszült és izgalmas, eredetileg tévéjátéknak szánt darab, hanem a bennünk lévő előítéletekről, félelmekről, szerepeinkről, vagy éppen rejtegetni kívánt gyöngeségeinkről, egyszóval az Emberről.

CategoriesEgyéb kategória