My Mother Is Crazy Teljes Film Magyarul【2018】[HD-Filmek]

Rating: 4
My Mother is Crazy

My Mother is Crazy

My Mother is Crazy Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2018-12-05
 • Termelés: Alexandre Films / Canal+ /
 • Megjelenési dátum:FR 2018-12-05
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/My Mother is Crazy
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz My Mother is Crazy teljes film

Néz My Mother is Crazy Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek My Mother is Crazy film

Directeur de film et équipage derrière My Mother is Crazy

 • Diane Kurys/Director

My Mother is Crazy – Filmszínészek és színésznő

 • Fanny Ardant/
 • Nekfeu/
 • Vianney Bureau/
 • Arielle Dombasle/

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:My Mother is Crazy teljes film,néz My Mother is Crazy film online ingyen HD, Letöltés My Mother is Crazy teljes film 720p hd, My Mother is Crazy film online ingyen magyar szöveggel, watch My Mother is Crazy movie online full version, My Mother is Crazy full movie download

Hasonló kategóriában

5.4

Hívatlanok 2. - Éjjeli préda

Hívatlanok 2. – Éjjeli préda

Egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét. A családnak minden testi- és lelkierejét be kell vetnie, hogy túléljék a rejtélyes szadista idegenek támadásait, akiknek egyetlen céljuk, hogy kiirtsák a megfélemlített famíliát.

6.7

Verdák

Verdák

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy elhódítsa a Szelep Kupát. Egy napon a versenyverda szedi a dísztárcsáit és felkerekedik. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol hírnévre tehet szert, ha sikerül legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Útközben vetődik az álmos kisvárosba, Kipufogó-fürdőbe, ahol ráébred arra, mi az, ami valóban fontos az életben. Kalandjai során találkozik Hudson Dokival, a vidéki orvos és bíró valójában háromszoros Szelep Kupa győztes. Ott van azután Sally, a dögös Porsche 911, és a rozoga autómentő, akinek rozsdás karosszériája alatt érző motor dobog.

5.8

Nagyfater elszabadul

Nagyfater elszabadul

Jason Kellyt egy hét választja el, hogy feleségül vegye főnöke irányításmániás lányát, és így végre társtulajdonossá váljon apósa ügyvédi irodájába, amivel megkezdődhet kiszámítható, tökéletesnek tűnő élete. Azonban ez a szépen megtervezett jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabadszájú nagyapja, Dick csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját utazzon el vele Daytonába, ahová a feleségével jártak el minden évben, és ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű, vad partijairól híres fesztivál zajlik.

CategoriesEgyéb