Nővérek Szabadlábon Teljes Film Magyarul【2018】[HD-Filmek]

Rating: 5.9
Nővérek szabadlábon

Nővérek szabadlábon

Nővérek szabadlábon Teljes Film Magyarul Tiffany Haddish (Girls Trip) nagyon vicces Tyler Perry (Madea) eddigi legmeghökkentőbb vígjátékában. A vadóc Tanya (Haddish) szeretne saját lábára állni, és ezért zárkózott testvérétől, Danicától (Tika Sumpter, Pofázunk és végünk) kér segítséget. E két szöges ellentét humoros találkozása során Tanya rájön, hogy Danica látszólag tökéletes élete – beleértve online szerelmét – talán más, mint aminek tűnik. Hóbortos anyja (a legendás komika, Whoopi Goldberg) segítségével Tanya mindent elkövet, hogy segítsen… még ha ezzel teljesen fel is borítja a testvére életét Omari Hardwick (Power) és Amber Riley (Glee – Sztárok leszünk) szintén főszereplői ennek a mulatságos sikerfilmnek.

 • Kiadás: 2018-11-02
 • Termelés: Tyler Perry Studios / Paramount Players / BET Films /
 • Megjelenési dátum:US 2018-11-02
 • A film költségvetése:$19,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Nővérek szabadlábon
 • Műfaj: Vígjáték Dráma Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Nővérek szabadlábon teljes film

Néz Nővérek szabadlábon Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Nővérek szabadlábon film

Directeur de film et équipage derrière Nővérek szabadlábon

 • Tyler Perry/Director
 • Tyler Perry/Writer
 • Tyler Perry/Producer

Nővérek szabadlábon – Filmszínészek és színésznő

 • Tiffany Haddish/Tanya
 • Tika Sumpter/Danica
 • Omari Hardwick/Frank
 • Whoopi Goldberg/Lola
 • Missi Pyle/Lauren Meadows
 • Amber Riley/Callie

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Nővérek szabadlábon teljes film,néz Nővérek szabadlábon film online ingyen HD, Letöltés Nővérek szabadlábon teljes film 720p hd, Nővérek szabadlábon film online ingyen magyar szöveggel, watch Nővérek szabadlábon movie online full version, Nővérek szabadlábon full movie download

Hasonló kategóriában

5.9

H20 - Halloween 20 évvel később

H20 – Halloween 20 évvel később

Borzalmas gyilkosság történt az illinois-i kisvárosban, Haddonfieldben 1963-ban, Mindenszentek éjszakáján. A hatéves Michael Myers késsel lemészárolta a nővérét. Tizenöt évvel később Michael megszökött az elmegyógyintézetből, és gyilkos ámokfutást rendezett a városban, melyet csak a húga, Laurie élt túl. A lány új személyazonosságot kapott, és új életet kezdett, egy kisfia született. Ám húsz év elteltével sem tudta feldolgozni az eseményeket. Az alkoholhoz menekült, miközben egyedül neveli a fiát, Johnt. Mindenszentek éjszakájára kiürül az iskola, ahol Laurie dolgozik, csak John és a barátnője marad. Újra feltűnik Laurie gyilkos bátyja.

7.1

Karácsonyi Krónikák

Karácsonyi Krónikák

A testvérpár, Kate és Teddy Pierce idén meg akarják lesni a Télapót, ám a csíny végül olyan kalandokba sodorja őket, amelyekről a legtöbb gyerek még csak álmodni sem mert eddig. De ha a Karácsonyt meg kell menteni, akkor minden dolgos kézre szükség lesz.

6.3

Aki bújt, aki nem

Aki bújt, aki nem

Trish (Gina Philips) és öccse, Darry (Justin Long) vidáman hajtanak hazafelé a tavaszi szünetben, amikor egy teherautó kis híján leszorítja őket az útról. Éppen túlteszik magukat az ijedtségen, amikor egy templom mellett elhaladva észreveszik az ámokfutó furgont. De ez még nem minden! A kocsitól nem messze feltűnik egy titokzatos, sötét alak, aki egy lepedőbe csavart tetemet dob be a csatornába. És itt kezdődik a testvérpár végeláthatatlan menekülése a félelmetes, emberevő lény elől. Vajon ki siet a segítségükre? A tébolyult macskás nő, vagy a rendőrőrsről valaki?

6.9

Apu vad napjai

Apu vad napjai

Wendy sikertelen drámaíró. Ám nemcsak az írás megy nehezen, a magánélete is csődtömeg. Szerelmi életét egyedül a szexéhes szomszéddal töltött kósza éjszakák jelentik. A testvérével is megromlott a kapcsolata. Wendy úgy tudja, Jon sikeres író, egyetemi tanár. Pedig Jon is rossz passzban van: alkotói válságban szenved és a barátnője is ott akarja hagyni. A két testvér megtudja, hogy az édesapjuk betegsége súlyosbodott, ráadásul meghalt a barátnője, aki eddig gondját viselte. Arizonába utaznak, hogy megoldást találjanak a helyzetre.

CategoriesEgyéb kategória