Robert Reborn Teljes Film Magyarul【2019】[HD-Filmek]

Rating: 4.7
Robert Reborn

Robert Reborn

Robert Reborn Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2019-06-04
 • Termelés: North Bank Entertainment /
 • Megjelenési dátum:GB 2019-06-04
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Robert Reborn
 • Műfaj: Horror

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Robert Reborn teljes film

Néz Robert Reborn Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Robert Reborn film

Directeur de film et équipage derrière Robert Reborn

 • Andrew Jones/Director
 • Andrew Jones/Writer

Robert Reborn – Filmszínészek és színésznő

 • Lee Bane/The Toymaker
 • Rahel Kapsaski/Olga
 • Dennis Farrin/Stoichkov
 • Cassandra Hodges/Alberta Crow

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Robert Reborn teljes film,néz Robert Reborn film online ingyen HD, Letöltés Robert Reborn teljes film 720p hd, Robert Reborn film online ingyen magyar szöveggel, watch Robert Reborn movie online full version, Robert Reborn full movie download

Hasonló kategóriában

5.6

Annabelle

Annabelle

A Démonok között a tavalyi év egyik legkülönlegesebb és legfélelmetesebb filmje volt, ám az igazságnak csupán egy részét beszélte el. A lényeg kimaradt: ez a film Annabelle eredetéről beszél. A különleges babát nem a filmesek találták ki: jelenleg is vitrinbe zárva látható egy okkult múzeumban: a terembe, ahol kiállították, ritkán mer bárki bemenni, csupán egy lelkész jár be hozzá, hogy havonta kétszer megáldja. Az Annabelle azt az esetet beszéli el, amikor a gonosz először elszabadult. John Form csodálatos ajándékkal lepi meg terhes feleségét, Miát: egy régi babával. De a családi békét hamarosan szörnyű események dúlják fel; egy éjjel a fiatalok házára egy sátánista szekta tagjai törnek rá. És a nyomukban nemcsak vér és fájdalom marad – elszabadítanak a házban valamit, ami sokkal borzasztóbb náluk. Ő Annabelle.

5.6

Chucky menyasszonya

Chucky menyasszonya

Chucky, a gyilkos baba tovább finomítja gyilkos módszereit, és mindeközben szerelmes is lesz.

5.7

Chucky átka

Chucky átka

Nica édesanyja kap egy babát, majd még aznap öngyilkos lesz, így a lány egyedül marad a nagy házban. A rokonok a segítségére sietnek, míg elrendeződnek a dolgok. Hamar kiderül, hogy a házban nem stimmel valami, Nica pedig rájön, micsoda titkokat is rejteget az ismeretlen feladótól érkezett játék.

5.1

Chucky ivadéka

Chucky ivadéka

Mindenki kedvenc gyilkos babája, Chucky visszatér! Az előző részben megtalálta élete párját, a gyönyörű mészáros arát, Tiffanyt (Jennifer Tilly). Most ismerjük meg Chucky ivadékát, az erőszaktól tartózkodó szerelemgyereket! Ezután már csak egy kérdés merül fel, ahogy Chucky és bájos párja a hollywoodi hírességek vértengerében evezget. Meg tudják-e győzni kedves porontyukat, hogy ő is folytassa a vérengző családi tradíciót?

CategoriesEgyéb kategória