Mátrix (újratöltve) Teljes Film Magyarul【2003】[HD-Filmek]

Rating: 6.8
Mátrix (újratöltve)

Mátrix (újratöltve)

Mátrix (újratöltve) Teljes Film Magyarul Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

 • Kiadás: 2003-05-15
 • Termelés: Heineken Branded Entertainment / Village Roadshow Pictures / Silver Pictures / NPV Entertainment / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:AU 2003-05-15
 • A film költségvetése:$150,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Mátrix (újratöltve)
 • Műfaj: Kaland Akció Thriller Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Mátrix (újratöltve) teljes film

Néz Mátrix (újratöltve) Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Mátrix (újratöltve) film

Directeur de film et équipage derrière Mátrix (újratöltve)

 • Lilly Wachowski/Director
 • Lilly Wachowski/Screenplay
 • Lana Wachowski/Screenplay
 • Joel Silver/Producer
 • Don Davis/Original Music Composer
 • Bill Pope/Director of Photography

Mátrix (újratöltve) – Filmszínészek és színésznő

 • Keanu Reeves/Thomas A. Anderson / Neo
 • Carrie-Anne Moss/Trinity
 • Laurence Fishburne/Morpheus
 • Hugo Weaving/Agent Smith
 • Helmut Bakaitis/The Architect
 • Steve Bastoni/Soren

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Mátrix (újratöltve) teljes film,néz Mátrix (újratöltve) film online ingyen HD, Letöltés Mátrix (újratöltve) teljes film 720p hd, Mátrix (újratöltve) film online ingyen magyar szöveggel, watch Mátrix (újratöltve) movie online full version, Mátrix (újratöltve) full movie download

Hasonló kategóriában

6.6

Mátrix (forradalmak)

Mátrix (forradalmak)

A Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon – mint Zee és a Kölyök – kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek.A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek. Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.

6.5

A pusztító

A pusztító

Phoenix, Los Angeles legelvetemültebb bűnözője összetűzésbe kerül minden idők legbrutálisabb zsarujával, Spartannal. Bár a harc döntetlennel ér véget, mindketten Kalifornia kirogenikus börtönébe kerülnek, ahol mélyfagyasztott állapotban várják büntetésük végét. 2032-ben azonban a tökéletesen erőszakmentes társadalomban Phoenix kiszabadul és ismét pokoli időszak köszönt a városra, melynek irányítói rövidesen belátják, csak egy ember képes megfékezni a fékevesztett terminátort: a nála is durvább Pusztító.

6.8

Én, a robot

Én, a robot

Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.

8.1

Mátrix

Mátrix

Két valóság létezik. Az egyik mindennapi életünk – a másik az, ami mögötte van. Az egyik álom. A másik a mátrix. Neo kétségbeesetten kutatja az igazságot a mátrixról. Erről a titokzatos és ismeretlen valamiről. Neo csak mendemondákból hallott – de biztos benne, hogy ez az elképzelhetetlen dolog rosszindulatú, és titokban irányítja az életét. Neo úgy véli, Morpheus, ez a legendák övezte férfi, akit a világ legveszélyesebb emberének tartanak, megmutatja neki az igazságot.

CategoriesEgyéb kategória